Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Skicka till en vän

Tack för att du skickar detta tips till en vän. Var noggrann när du fyller i hans mailadress så informationen kommer till rätt person.

Madrid är krönt som världens bästa stad för sammankomster

Spaniens huvudstad har fått den välförtjänta utmärkelsen som världens bästa stad för möten, kongresser och konferenser enligt beslutet för den sjätte utgåvan av World Travel Awards (WTA). Beslutet tillkännagavs igår vid en tillställning i Royal Opera House i Muscat, huvudstaden i sultanatet Oman. Madrid valdes som nummer ett, före städer som Las Vegas, Hong Kong och Paris. Klimatmötet som börjar nu på måndag och som på kort varsel flyttades till Madrid är en tydlig indikation på stadens enorma kapacitet att organisera stora evenemang. Staden är sedan länge känd för att vara en bra värd för stora sportevenemang och har ett stort antal kongresser varje år. Enligt officiella siffror var Spaniens huvudstad under 2018 värd för 23.330 möten vilket är 15% mer än året innan. Den uppåtgående trenden fortsätter, i år har trenden bekräftats med fyra stora evenemang som bara de har cirka 60.000 deltagare och som ger ett nettotillskott på över 100 miljoner euro. Dessa var: World Air Navigation Congress, den tjugonde upplagan av European Rheumatology Symposium, European Respiratory Congress och European International of Dermatology and Venereology. Madrid valdes också som "World's Leading Business Travel Destination 2019" framför Las Vegas som har varit nummer ett de senaste åren. Formeln för stadens framgång kan vara det lyckade samarbetet mellan privata aktörer och kommunen inom ramen för ”Madrid Convention Bureau” ett kontor som arbetar med kultur, turism och idrott, med ansvar för att stärka och förbättra bilden av Madrid.* Obligatoriskt fält

Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2020 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 120 000 per månad, över 2 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255