Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Skicka till en vän

Tack för att du skickar detta tips till en vän. Var noggrann när du fyller i hans mailadress så informationen kommer till rätt person.

Anders Palmér, från Bukowskis till Gallery Art Club

Nu har Gallery Art Club i Fuengirola den kända konstnären Anders Palmér ansedd som en av Sveriges bästa landskapsmålare som utställare perioden 25/11 - 13/12. Anders Palmér är född i Stockholm 1958 och har konstnärlig utbildning från konstfack i Stockholm och Köpenhamn där han gick i lära hos professor Börge Elwi Carlson. Hans konst kännetecknas av ett fåtal varma färger som tillsammans bildar fantastiska landskapsmotiv från ett somrigt Gotland och Skåne eller ett soldränkt landskap i Spanien och Italien. De är ofta dessa platser som är inspirationskällan till Anders oljemålningar och litografier. Anders föreläser och undervisar även i konst och färglära och då främst inom landskapsmåleri som också är det främsta kännetecknet i det egna måleriet. Anders Palmér är ordförande i Konstnärsklubben, världens äldsta sammanslutning för konstnärer. Anders Palmér´s utställning hos Gallery Art Club håller öppet vardagar 10 - 14.00 under perioden 25/11 - 13/12 med undantag fredag 6/12 som är en nationell helgdag i Spanien. Passa även på att beskåda av dessa vackra tavlor under Svenska Magasinets glöggparty nu på lördag den 30:de november. Välkomna mellan 13 och 16 att smaka på vår hemgjorda glögg. Adressen är Calle Quemada i Fuengirola som ligger på en tvärgata mellan polisstationen och strandpromenaden vid Plaza Picasso. Härliga harmoniska färger lyser upp hela Galleriet. (Red kommentar)* Obligatoriskt fält

Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2020 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 120 000 per månad, över 2 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255