Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Skicka till en vän

Tack för att du skickar detta tips till en vän. Var noggrann när du fyller i hans mailadress så informationen kommer till rätt person.

Spanien har ett hotell bara för kvinnor

Hotellet ligger i Porto Cristo på Mallorca och konceptet är det första i sitt slag i Spanien, hotellet heter Hotel Som Dona. På hotellet är inga män, pojkar eller småflickor välkomna, hotellet är exklusivt för kvinnor från 14 års ålder och uppåt. Hotellets VD Joan Enric Capellà säger: ”Alla slags kvinnor är välkomna oavsett sexuell läggning, övertygelse eller ålder (+14), Vi riktar oss mot singlar, par, mödrar med döttrar, affärskvinnor, motivationsgrupper, vänner, släktingar och alla slags fritidsrelaterade grupper". Hotellet som öppnade den 14 juni i år har 39 rum och erbjuder bekvämligheter som massage, skönhetsbehandlingar, sport och utflykter till det omgivande området. Varje rum har en dubbelsäng och eget badrum. Det finns även en lyxigare variant ”Splendit dubbelrum” där erbjuds dessutom internationella tidningar, dockningsstationer, te- och kaffeservice på rummet, tidig incheckning och sen utcheckning, gratis minibar, badrock och tofflor mm. Inredningen har en röd-vit färgpalett samt en modern utstrålning och en feminin stil. "Varje enskild detalj här är kvinnoriktade: från rum till utomhuspoolen, restaurangen eller takbaren," enligt Capellà. Bland personalen finns det dock män, allt annat vore ett brott mot Spaniens diskrimineringslagar vad gäller anställningar. Men kvinnor prioriteras när det gäller personalanställning, Capellà har som ambition att erbjuda kvinnor jobbmöjligheter som av tradition innehas av män.* Obligatoriskt fält

Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2020 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 120 000 per månad, över 2 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255