Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Skicka till en vän

Tack för att du skickar detta tips till en vän. Var noggrann när du fyller i hans mailadress så informationen kommer till rätt person.

Drama i fritidshamn - hotade skära halsen av landsman på balkongen

Ett drama utspelade sig i onsdags i fritidshamnen La Duquesa i Manilva när en man från Serbien hotade med att skära halsen av en halvnaken och blodig landsman på balkongen. Dramat följdes av turister i hamnen som fick se fyra lokalpoliser rädda livet på en man i handbojor och ögonbindel. Enligt Diario SUR rör det sig om en serbisk medborgare som hotade med att skära halsen av landsmannen på balkongen. En av lokalpoliserna blev stående nedanför och försökte lugna gärningsmannen medan tre andra poliser tog sig in i fastigheten och bostaden. Förutom de två männen befann sig en kvinna i lägenheten. Polisen fick kvinnan att öppna dörren så att de kunde ta sig in och gripa gärningsmannen. Offret fick föras till sjukhus och sys med elva stygn efter att ha blivit knivskuren i huvudet. Manilvas borgmästare Mario Jiménez berömmmer poliserna för deras snabba ingripande, professionalism och mod. Borgmästaren tillägger att det är sällsynt med sådana våldsinslag i kommunen. Men det är viktigt att polisen agerar snabbt vid behov för att upprätthålla medborgarnas säkerhet. Polisens snabba ingripande räddade troligtvis ett liv. Gärningsmannen kunde gripas på plats. I lägenheten bodde två män och en kvinna. Enligt uppgifter i Diario SUR kan svartsjuka ligga bakom överfallet. Men polisen utesluter inte andra hypoteser. Foto: Ayto de Manilva/Facebook* Obligatoriskt fält

Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2020 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 120 000 per månad, över 2 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255