Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Skicka till en vän

Tack för att du skickar detta tips till en vän. Var noggrann när du fyller i hans mailadress så informationen kommer till rätt person.

Nytt jätteprojekt planeras i Arroyo de la Miel

Fastighetsbolaget Tremón planerar att investera 300 miljoner euro för att modernisera Tivoli World i Benalmádena som startades av dansken Bent Olsen 1972. Madrid-baserade Tremón vill skapa ett nytt shoppingkomplex på 152.000 kvadratmeter med olika åkattraktioner, hotell, bio och scen. Satsningen skulle medföra en enorm omvandling av Arroyo de la Miel. Det talas om en backe med konstgjord snö plus mycket annat. Tusentals nya parkeringsplatser kommer att anläggas och i anslutning till anläggningen ska det byggas kontorsfastigheter. Äganderätten bedöms vara det största hindret i att gå vidare med planerna. Tremón köpte Tivoli World av företagaren Rafael Gómez, känd under smeknamnet Sandokán och ägare till företaget Arenal 2000. Men köpet har inte fullbordats. Affären har hamnat i domstol eftersom den betraktas som ej betald. Enligt Diario SUR har representanter från Tremón träffat Benalmádenas borgmästare Víctor Navas vid flera tillfällen den senaste tiden för att presentera sina nya planer. Den nya jättesatsningen i Arroyo de la Miel skulle skapa 1.600 nya arbetstillfällen under byggtiden och därefter 3.300 arbetstillfällen när anläggningen väl är klar. Byggtiden är beräknad till två år. Fastighetsbolaget Tremón vill också se förbättrad infrastruktur och vägförbindelser i Benalmádena. Inte minst när det gäller avfarten på A-7:an till Arroyo de la Miel och förbindelserna mellan olika bostadsområden. Dansken Bent Olsen startade Tivoli World 1972 och ägde anläggningen fram till 2004.* Obligatoriskt fält

Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2020 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 120 000 per månad, över 2 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255