Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Skicka till en vän

Tack för att du skickar detta tips till en vän. Var noggrann när du fyller i hans mailadress så informationen kommer till rätt person.

Champions League – Spanien

FC Barcelona gjorde en verklig plattmatch igår mot Zlatans gamla klubb, Paris Saint-Germain. Katalanerna var helt chanslösa och förlorade helt rättvist med 0 - 4. Barcelona sågas idag i de spanska medierna längs med fotknölarna, det rapporteras dessutom om interna stridigheter i laget. Barças tränare Luis Enrique har kommit på kant med både spelare och media så hans framtid i klubben lär nog bli ett föremål för diskussion. Att flera media anser att lagets bäste spelare var målvakten Ter Stegen, säger det mesta om matchen. Lionel Messi gjorde en mycket blek insats, han hade inga skott på mål och förlorade dessutom bollen 18 gånger till motståndarna. I PSG utmärkte sig den tidigare Real Madrid-spelaren Angel Di Maria med två mål. Returen går i Barcelona den 8 mars, men att vända ett fyra måls underläge mot PSG lär bli mycket svårt. I kväll 20:45 spelar Real Madrid mot Napoli sin åttondelsfinal på Estadio Santiago Bernabéu i den spanska huvudstaden. Napoli kommer med ett lag i bra form och de ligger för närvarande på tredje plats i Serie-A, de har inte förlorat någon match sedan den 29 oktober – då mot Juventus på bortaplan. Matchen i kväll räknas som en högriskmatch och 2.000 poliser är avdelade för att garantera ordningen.* Obligatoriskt fält

Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2020 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 120 000 per månad, över 2 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255