Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Skicka till en vän

Tack för att du skickar detta tips till en vän. Var noggrann när du fyller i hans mailadress så informationen kommer till rätt person.

Klart med flygtillstånd till USA för Norwegian Málaga

Det norska lågprisflygbolaget Norwegians filial med bas i Málaga har fått klart med flygtillstånd till USA genom det irländska bolaget. Det betyder att bolaget kan börja trafikera Málaga-Nordamerika. En process som tagit tre år. Som utländsk operatör har Norwegian fått grönt ljus från de amerikanska myndigheterna att inleda trafik på USA från Málaga. Det öppnar nya möjligheter för Norwegian som i Málaga har en av sju spanska baser. Bolagets pressansvarige Alfons Claver säger att det i dagsläget inte är klart när en linje från Costa del Sol öppnas. Med tillståndet kan en sådan bli möjlig i framtiden. Tillståndet ser vi som en nyckel i att öppna upp nya dörrar och flygrutter säger Claver. Norwegian har baser i Alicante, Barcelona, Gran Canaria, Madrid, Málaga, Palma de Mallorca och Teneriffa. Solkusten har bara en flygrutt till USA och det är ett amerikanskt bolag som under sommarhalvåret flyger på New York-Málaga. Málaga har Norwegian Air International fyra flygplan (Boeing 737) baserade plus 194 personer är anställda. Av dessa är fyrtio piloter, ett hundratal är kabinanställda och 54 har uppgifter på marken. Norwegian har i dagsläget 19 rutter från Málaga. I sommar öppnar bolaget två nya rutter till Hannover och Düsseldorf. Vad Svenska Magasinet erfar kan Norwegian i framtiden öppna upp trafik från Málaga till Sydamerika.* Obligatoriskt fält

Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2020 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 120 000 per månad, över 2 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255