Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Skicka till en vän

Tack för att du skickar detta tips till en vän. Var noggrann när du fyller i hans mailadress så informationen kommer till rätt person.

Två marockaner gripna efter att ha rånat svenska turister på motorväg

Katalansk polis har gripit två marockanska män, 45 och 35 år, efter att de punkterat däck på en bil som ett svenskt par färdades i och sedan stulit värdesaker. En av männen ska vara skriven i Ripollet (Barcelona) medan den andre har okänd adress. Det skriver nyhetsbyrån Europa Press. Det är den regionala katalanska poliskåren Mossos d'Esquadra som har gripit de två männen misstänkta för att ha rånat det svenska paret. Tillvägagångssättet går under namnet ”pincharuedas” och går ut på att gärningsmännen punkterar däck för att sedan stjäla värdesaker. De två männen greps när de flydde i en terrängbil på motorväg AP-7 efter att rånat det svenska paret på en rastplats vid Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant söder om Tarragona vid 20-tiden i lördags kväll. En av männen gjorde det svenska paret uppmärksamma på att de hade problem med ett av bakdäcken. När den svenske mannen skulle kontrollera däcket slet en av männen åt sig en väska och flydde från platsen. När polisen fick kännedom om händelsen försökte de lokalisera gärningsmännen. I jämnhöjd med Cambrils stoppades de båda marockanska männen. Polisen upptäckte då att ytterligare en väska som stulits från en kvinna i en bil vid ett köpcentrum i Sabadell (Barcelona) också fanns i bilen. Polisen fann även den kniv gärningsmännen använt för att punktera däck. I bilen fann polisen även åtta mobiltelefoner och andra värdesaker som misstänks ha blivit stulna. De båda männen är kända av polisen sedan tidigare. (Foto: Mossos d'Esquadra)* Obligatoriskt fält

Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2020 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 120 000 per månad, över 2 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255