Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Skicka till en vän

Tack för att du skickar detta tips till en vän. Var noggrann när du fyller i hans mailadress så informationen kommer till rätt person.

Minderåriga kidnappades i Nederländerna för att stjäla i Barcelonas tunnelbana

Två bosniska medborgare, en 46-årig man och en 49-årig kvinna, har gripits i samband med en gemensam insats av den holländska och regionala katalanska poliskåren Mossos d'Esquadra. Mannen och kvinnan ska ingå i ett kriminellt nätverk som ägnat sig åt människohandel och bortförande av minderåriga i Nederländerna. Minderåriga i åldern 1 till 15 år har blivit bortförda från Nederländerna för att stjäla pengar och agera ficktjuvar i Barcelonas tunnelbana skriver den spanska nyhetsbyrån EFE på onsdagen. Polisinsatsen gjordes den 15 juni efter att det inkommit anmälningar om flera fickstölder i Barcelonas tunnelbana. Ligan har på olika sätt använt sig av minderåriga. Redan ifjol inleddes en polisutredning i Amsterdam efter att den nederländska polisen i samband med övervakning upptäckt att vuxna använde sig av minderåriga för att stjäla. Utredningen visade senare att den kriminella ligan hade förgrenar utomlands. Tack vare ett internationellt samarbete genom Europol upptäckte polisen att ligan hade förgreningar till Barcelona där man lyckades identifiera en av medlemmarna. Det var en kvinna som först hade sökt asyl i Nederländerna i april 2014 efter att som flykting kommit till landet med sju barn som hon uppgav var hennes. De nederländska myndigheterna fråntog kvinnan vårdnaden av de sju barnen. Kvinnan har tidigare varit bosatt i Tyskland, Österrike och Schweiz under andra identiteter. Polisen i Barcelona avslöjade kvinnan första gången i oktober ifjol i samband med att hon stal i Barcelonas tunnelbana.* Obligatoriskt fält

Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2020 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 120 000 per månad, över 2 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255