Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Best home

Skicka till en vän

Tack för att du skickar detta tips till en vän. Var noggrann när du fyller i hans mailadress så informationen kommer till rätt person.25-årig brittisk turist allvarligt skadad efter ”balconing”
Så har då högsäsongen inom turistnäringen kommit till semesterön Mallorca som har fått sitt första fallet av ”balconing”, och där tre personer misstänks ha avlidit efter att ha tagit ”gas de la risa”, en lustgas som blivit vanligare som partydrog. Guardia Civil har inlett en undersökning efter att tre personer avlidit i ett nöjesdistrikt i Magaluf i Calviá kommun på den populära semesterön. I Storbritannien avled nio personer mellan åren 2006 och 2012 efter att ha använt gasen. Gasen är förbjuden på Balearerna och i Spanien men förekommer vid fester. En 25-årig brittisk turist är allvarligt skadad efter att ha ägnat sig åt ”balconing”, när festglada och onyktra personer hoppar från balkongen ned i hotellets pool. Det har blivit ett stort problem på Mallorca där turister skadar sig eller omkommer varje år. Det var vid halvåtta tiden i onsdags eftermiddag som 25-åringen skadade sig allvarligt vid ett hotell på calle Martí Ros García i Magaluf. Även i detta fall har Guardia Civil inlett en utredning för att fasstsälla orsakerna till händelsen som i dagstidningen Diario de Mallorca beskrivs som sommarens första fall av ”balconing”.* Obligatoriskt fält

Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2020 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 120 000 per månad, över 2 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255