Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Skicka till en vän

Tack för att du skickar detta tips till en vän. Var noggrann när du fyller i hans mailadress så informationen kommer till rätt person.

Åskådare knivhögg fotbollsspelare

En 25-årig fotbollsspelare i Alhaurín de la Torres B-lag vårdas på intensivvårdsavdelningen vid sjukhuset Hospital Regional i Málaga efter svåra skador som mannen ådrog sig efter att ha blivit knivhuggen av en åskådare. Enligt lokala medier kunde det ha gått riktigt illa för den 25-årige mannen då ena knivhugget träffade nära vänstra kammaren på hjärtat. Presidenten i fotbollslaget Alhaurín de la Torre säger till Diario SUR att personen "högg med kniven för att döda". Det var klockan 21.45 på söndagskvällen efter en reservlagsmatch mellan Alhaurín de la Torre och El Palo på stadion Nuevo San Ignacio i stadsdelen El Palo i östra Málaga som en åskådare ska ha hoppat på den 25-årige fotbollsspelaren och utdelat flera knivhugg. El Palo vann med matchens enda mål. Efter slutsignalen stormades planen av El Palos fans som ville fira segern med spelarna. Men alla tycks inte haft samma avsikt. Enligt tidningen ska tre eller fyra personer ha gått fram till en spelare i motståndarlaget och utdelat två huggstick varpå spelaren föll till marken. Flera lagspelare kom till 25-åringens hjälp, bland annat den assisterande tränaren som ska ha ådragit sig en lättare skada som krävde nio stygn. Tillståndet för den 25-årige spelaren är stabilt. Ännu har ingen gripits för händelsen.* Obligatoriskt fält

Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2020 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 120 000 per månad, över 2 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255