Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Nyhet 2020-05-07

Ölbryggeriet Victoria i Málaga ger bort mer än 120.000 liter öl

Svenska Magasinet i Spanien
Dela med
SvM
2020-05-07

Åtgärden är en del av företagets åtgärder för att stödja barernas och restaurangernas arbete med att komma igång igen efter nedstängningen.

Nästa vecka kommer Victorias försäljningsteam att kontakta alla sina kunder för att erbjuda skräddarsydda stödåtgärder för samtliga. Málagabryggeriets öltekniska team förstärker företagets revisions och underhållstjänster för att säkerställa att alla tankar och anläggningar är i perfekt skick inför barernas återöppnande.

Victoria erbjuder också gratis digitala utbildningsdagar för hotell restaurang och barägare, med fokus på aktuella frågor som är intressanta för alla som är yrkesverksamma inom sektorn. Det kommer bland annat att avhandlas skyddsåtgärder för att göra restaurangen eller baren till en säker plats. Åtgärder för att kunna erbjuda den bästa servicen, hur man organiserar avhämtning samt riktlinjer för hur man anpassar sina erbjudanden till ”det nya normala”.

Liksom tidigare satsningar på utbildning kommer de att använda sig av experter inom varje ämne, utbildningarna genomförs i samarbete med Gastromarketing.

Cervezas Victoria har också tagit fram en ny app ”Bar Manager” som har personliga inställningar för alla kunder och där kunderna kan upprätthålla en en permanent kommunikationskanal med säljteamet. Där finns också uppdaterad och relevant information om det som är intressant för branschen, bland annat arbetskrafts- och skatteåtgärder.

Om Cervezas Victoria

Det första bryggeriet invigdes den 8 september 1928 i den välkända stadsdelen El Percel. Ölmärket har med åren med sitt motto “Malagueña y Exquisita” och sin karaktär känd som “El Alemán de Victoria” blivit en ikon i Málaga.

Cerveza Victoria har hela tiden varit starkt kopplat till staden Málaga och har ökat sin popularitet år efter år. Victoria tillverkas med den traditionella långsamma mognadsprocessen med minst två veckors lagring, vilket säkerställer produktens höga kvalitet.

Ölet marknadsförs främst i Málagaprovinsen och finns i många olika förpackningar från tankar på 1.000 liter ner till burkar på 33 cl och flaskor på 25 cl. Företaget invigde ett nytt bryggeri den 7 september 2017 där det tillverkas både den klassiska Victoria men också andra specialiteter.

Relaterad artikel: Ölbryggeriet Victoria bygger ut

Bildtext: Victoria Classic och Victoria med citron.
Artikel: Jonny Erixon.

 

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255