Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Nyhet 2020-04-21

Bjurfors steppar upp på Costa Blanca

Svenska Magasinet i Spanien
Dela med
SvM
2020-04-21

Vi översköljs av Covid-19-nyheter dagligen. Det finns å andra sidan positiva nyheter. På tisdagen meddelar mäklarföretaget Bjurfors att de förstärker sin utlandsverksamhet ytterligare och startar verksamhet i ny regi på norra Costa Blanca med kontor i Albir, Denia och Valencia. Under 2020 kommer även ett kontor att öppnas i Moraira.

”Detta är en del av en ambitiös satsning för att Bjurfors ska bli den bästa svenska aktören på den spanska marknaden” skriver mäklarföretaget i ett pressmeddelande.

De som ska driva Bjurfors Costa Blanca norr är Håkan Sigemark och hans team som alla har en mycket gedigen erfarenhet av att förmedla bostäder på Costa Blanca, och har arbetat för både Fastighetsbyrån samt SkandiaMäklarna de senaste tio åren.

– Vi har ambitionen att bli den bästa svenska aktören på marknaden och då behöver vi rekrytera de bästa mäklarna i området. Därför är det extra glädjande att Håkan och hans team väljer att börja jobba tillsammans med oss så att vi kan bygga en premiummäklartjänst utmed hela Costa Blanca-kusten, säger Fredrik Kullman, ansvarig för Bjurfors Real Estate.

Håkan Sigemark med kollegor har bestämt sig för att ta ett steg upp i mäklarbranschen och skiftar nu varumärke till Bjurfors.
– För oss har det alltid varit viktigt att leverera service och kvalitet till våra köpare och säljare och då är det väldigt viktigt att ha hundraprocentigt stöd och förståelse för vår verksamhet och marknad i Spanien från huvudkontoret i Sverige, och det känner vi att Bjurfors Real Estate har, säger Håkan Sigemark.
Lokal närvaro, engagemang och lokalkännedom är bitar som Håkan Sigemark lyfter som avgörande.

– Vår ambition är att vara den ledande skandinaviska fastighetsbyrån på norra Costa Blanca inom alla områden med fysisk närvaro med kontor centralt i Denia och Valencia, och vi kommer även att ha det i Moraira. För oss är det viktigt att ha en lokal närvaro med egna kontor med egen personal och också vara tillgängliga årets alla dagar. Vårt starka team består av erfarna och engagerade medarbetare, med bred kunskap och utmärkt lokalkännedom.

Eftersom många kunder som ska köpa bostad i Spanien ofta endast finns på plats under ett begränsat antal dagar vet Håkan Sigemark hur viktigt det är att kvalitetssäkra varje del av processen.
– För att allt ska fungera så är struktur, att ha kontroll och att saker och ting följer en plan viktigt när vi har kunder som flyger ned några få dagar från till exempel Skandinavien för att leta efter sitt drömboende. Vårt fokus är att förmedla trygghet genom att lyssna på kundens behov, att ha ett fullständigt engagemang i varje situation och jobba affärsmässigt både före, under och efter försäljningen.

– Bjurfors fortsätter sin satsning på att leverera en kostnadsfri och kvalitetssäkrad köpmäklartjänst där du får tillgång till de bästa bostäderna som är till salu i regionen, säger Håkan Sigemark. Vi vill att även våra bostäder ska stå ut jämfört med andra mäklare i regionen,

Håkan Sigemark (bilden) och hans team ansvarar för området från Villajoyosa i söder till Valencia i norr.

Källa: Pressmeddelande Bjurfors

Läs mer från Bjurfors: 
Hur kommer bostadsmarknaden i Spanien drabbas av Coronapandemin?

 

 

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255