Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Nyhet 2020-01-29

Ny hotellkedja etableras i Spanien

Svenska Magasinet i Spanien
Dela med
SvM
2020-01-29

SO/ Hotels & Resorts öppnar sitt första hotell i Spanien. Lyxhotellkedjan har skrivit ett managementavtal med fastighetsbolaget Sotogrande SA om att överta driften av klassiska Almenara Hotel som just nu renoveras.

SO/ Hotels & Resorts är Accors snabbast växande lyxhotellvarumärke. Med ett exklusivt livsstilskoncept och unikt utformade anläggningar har hotellen blivit trendiga mötesplatser runt om i världen. SO/ Sotogrande kommer att reflektera varumärkets rebelliska lyx genom exklusiva erbjudanden inom bland annat gastronomi och wellness.

Hotellet i Sotogrande på västra Costa del Sol beräknas kunna öppna under våren 2021 och blir en av de mest exklusiva anläggningarna i södra Europa. Hotellet kommer att ha 151 rum och sviter med vacker utsikt över Sotogrande, Gibraltar, Medelhavet och intilliggande trädgårdar. På området kommer det att finnas tillgång till fem pooler, nio restauranger, en stor spa- och wellnessanläggning på över 2000 kvadratmeter, samt en konferensavdelning för tillresta affärsresenärer.

Sotogrande är en populär destination, mittemellan Marbella och Gibraltar och har gjort sig känd för sitt stora utbud av sport- och fritidsaktiviteter i världsklass. Tre av Europas bästa golfbanor – Real Club Valderrama, La Reserva Club och Real Club de Golf Sotogrande – ligger i området. Och för den som föredrar fart och fläkt finns här även tre hästpoloklubbar.

”Spanien har länge varit ett populärt resmål för nordiska resenärer, både privatresenärer och konferensgäster. Lanseringen av SO/ Sotogrande Resort & Spa bidrar med en ny nivå av lyx på den spanska solkusten”, säger Jan Birkelund, Development & Operations för Accor i Norden.

Hotellkedjan SO/ Hotels & Resorts finns idag på destinationer som Mauritius, Bangkok, Berlin, Auckland, Havanna, St Petersburg och Wien, med flera nya öppningar inom kort.

Bildtext: Hotel Almenara.
Artikel: Jonny Erixon.

 

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255