Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Nyhet 2019-03-29

Åklagare varnar för uppladdning av sexklipp bland minderåriga

Svenska Magasinet i Spanien
Dela med
SvM
2019-03-29

Minderåriga som spelar in egna sexfilmer för att ladda upp på Internet. Nu går åklagare ut och varnar för filmklipp efter att myndigheter i USA gjort Spanien uppmärksamma på att filmerna produceras och laddas upp i Spanien och Málagaprovinsen.

Det är Diario SUR som på fredagen ägnar stor uppmärksamhet åt en verksamhet som ökar i popularitet bland minderåriga. Åklagare är mycket bekymrade över situationen då inte de minderåriga förstår faran med det som de gör. Och föräldrarna anar ingenting.

Det går varken under ”sexting” eller ”grooming” utan är en ny företeelse där minderåriga långt ner i åldrarna är registrerade och producerar egna filmer där de onanerar eller har sex med andra minderåriga. Sedan laddas filmklippen upp på sidor på nätet för en virtuella publik. Åklagarmyndigheten varnar för de första fallen redan har inträffat i Málaga.

Det var efter att den amerikanska myndigheten National Center for Missing and Exploted Children som ligger under den amerikanska regeringen uppmärksammade Spanien på filmklippen som enheten UCO (Delitos Telemáticos de la Unidad Central Operativa) inom Guardia Civil har börjat kartlägga vem, var och hur filmklippen produceras.

Enligt utredarna är det barnen själva som spelar in filmklippen utan påverkan från någon vuxen. De minderåriga skriver ”se hur jag onanerar” för att sedan ladda upp filmen på sidor på nätet för allmänheten skriver Diario SUR. De minderåriga skriver och ber om ”gilla”-kommentarer.

Genom att spåra användarens IP-adress visade det sig att filmklippen hade producerats i provinsen Málaga. När Guardia Civil kontaktade föräldrarna blev de mycket överraskade och menade att de hade kontroll över barnens aktiviteter på nätet. Den yngste var då endast åtta år gammal.

 

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255