På söndag är det dags att ställa om klockan. Spanien och Sverige har två år på sig för att bestämma sig vilken tidzon de ska hamna i. Detta efter ett beslut i EU-parlamentet där ledamöterna i tisdags valde att ställa sig bakom beslutet om slopad tidsomställning mellan sommar- och normaltid om än tidigast år 2021. Men frågan hänger fortfarande i luften och varje land måste bestämma sig.
Så även Spanien skriver dagstidningen ABC med tillägget att omställningen till sommartid gynnar i första hand länder i norra Europa. En ljus morgontimme utnyttjas hellre på kvällen tack vare tidsomställningen.
Och med tanke på att valet till Europaparlamentet hålls den 26 maj kan ett formellt beslut först tas i samband med att den nya europeiska lagstiftaren är på plats.
Vid tisdagens omröstning i EU-parlamentet var en överväldigande majoritet på 410 röster för och endast 192 mot att slopa tidsomställningen 2021.
Men detta är inte avgörande eftersom europeiska rådet tar det sista och avgörande beslutet.
Våren 2020 hoppas parlamentet att medlemsländerna ska ha bestämt sig om vilken tid de vill följa. EU:s medlemsländer har redan konstaterat att någon reform inte kan bli aktuell än på ett par år.
EU:s medlemsländer måste komma överens. Europa kan inte ha ett lapptäcke av olika tider så medlemsstaterna måste samordna sina beslut.
Men på söndag den 31 mars sker ännu en tidsomställning till sommartid då vi flyttar klockan en timme framåt.