Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Nyhet 2018-08-23

Angripare i Fuengirola identifierad

Svenska Magasinet i Spanien
Dela med
SvM
2018-08-23

Polisen i Fuengirola har identifierat den man som misshandlade den 65-årige Mario Sauco på en gata i Los Boliches, Fuengirola, så svårt den 4 augusti att han avled på ett sjukhus i Málaga. Det rör sig om en 45-årig brittisk medborgare och en europeisk arresteringsorder är utfärdad på mannen som har återvänt till Storbritannien skriver Diario SUR på torsdagen.

Mario avled den 13 augusti efter att ha vårdats på intensivvårdsavdelningen vid sjukhuset Hospital Carlos Haya i Málaga för svåra skallskador. Svenska Magasinet berättade om händelsen för en vecka sedan.

Ett vittne fotograferade mannen, iförd röd skjorta, och bilden spreds på sociala nätverk av de anhöriga. ”Jag vädjar till alla människor” skriver dottern Analía Sauco efter att hennes pappa avlidit.

Klockan 23.40 den 4 augusti inträffade händelsen på calle Víctor de la Serna i stadsdelen Los Boliches i Fuengirola. Bara 100 meter från bostaden där familjen Sauco var bosatt blev pappan Mario nedslagen av en storvuxen man i medelåldern iklädd en röd tröja. Mario var på väg hem från en födelsedagsfest.

Ett vittne lyckades fotografera gärningsmannen innan han snabbt flydde från platsen. Polisen har tagit hjälp av övervakningskameror i området och gjort ett omfattande utredningsarbete, samlat in uppgifter på barer, restauranger och hotell.

Diario SUR skriver att det finns flera vittnesmål om en händelse som inträffat på en bar. Den nu efterlyste mannen ska ha jagat ifatt Mario som enligt angriparen ska ha försökt att ”röra” en minderårig tjej på 16 år.
En annan version säger att Mario, som hade druckit på kvällen, skulle ha lagt sin hand på tjejens axel. Hon ska vara systerdotter till baren ägare som då uppmanade honom att lämna baren.

Den nu efterlyste misstänkte mannen, som är vän till barägarens bror, ska enligt vittnesmål har sprungit efter Mario ut på gatan och slagit ned honom.

 

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255