Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Nyhet 2018-04-17

Svenska Quartiers Properties fortsätter att expandera i Marbella

Svenska Magasinet i Spanien
Dela med
SvM
2018-04-17

Det svenska fastighetsbolaget Quartiers Properties AB som köpte Centro Forestal Sueco sommaren 2017 fortsätter att växa på Den gyllene milen i Marbella. Bolaget som säljer och förvaltar semester- och bostadsfastigheter har tecknat avtal om att förvärva en större tomt i anslutning till semesteranläggningen CFS.

För att stärka kassan, möjliggöra nya fastighetsförvärv och färdigställa pågående projekt har Quartiers säkrat finansieringen genom två avtal med spanska finansiärer, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Det svenska fastighetsbolaget Quartiers Properties äger sedan sommaren 2017 Centro Forestal Sueco och är i full gång med att förädla de befintliga hotellfastigheterna med ett helt nytt hotellkoncept. I oktober 2018 får bolaget full tillgång till den nya förvärvade tomten och kan inkludera den som en del av det pågående hotellprojektet. Quartiers vision är att skapa en lifestyleinspirerad mötesplats i området.

”Vår modell innebär att vi förvärvar fastigheter med attraktiva lägen för att sedan utveckla både fastigheten och området genom att attrahera restauranger, rekreation, nöjen med mera. När det gäller Centro Forestal Sueco samarbetar vi med den prisbelönta konceptbyrån Stylt Trampoli för att ta fram det nya hotellkonceptet”, säger Katri Lind, som är vd för Quartiers Properties.

Tomten omfattas av Marbella kommuns befintliga detaljplan och kan utvecklas när en ny detaljplan beslutas i Marbella. Quartiers arbetar tillsammans med kommunen för att möjliggöra en snabbare utveckling genom en nutidsanpassning av 1986 års detaljplan.

För att finansiera sina pågående projekt och för att frigöra likvida medel för ytterligare förvärv har Quartiers Properties säkerställt två lån. I början av april tecknade bolaget ett avtal med den Madridbaserade fastighetsfonden Frux Capital avseende en kreditlina om 2,5 miljoner euro och i slutet av mars tecknades ett avtal med den spanska storbanken BBVA om ett företagslån om en miljon euro.
 

 

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2020 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 120 000 per månad, över 2 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255