Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Nyhet 2017-10-25

Nytt svenskt hotell- och restaurangkoncept skapas på Solkusten

Svenska Magasinet i Spanien
Dela med
SvM
2017-10-25

Ett helt nytt svenskt hotell- och restaurangkoncept håller på att ta form i Marbella via ett samarbete mellan Quartiers Properties AB och den prisbelönta konceptbyrån Stylt Trampoli. De nya ägarna till Centro Forestal Sueco vill skapa en lifestyleinspirerad mötesplats.

När det svenska fastighetsbolaget Quartiers Properties förvärvade fastigheten Centro Forestal Sueco fanns en tydlig strategi om att förädla de befintliga hotell- och restaurang fastigheterna som representerar cirka hälften av fastigheten med ett helt nytt koncept. Samarbetet med konceptbyrån Stylt Trampoli är en del av denna resa, skriver företaget i ett pressmeddelande.

I somras fick bolaget tillträde till den 36.000 kvadratmeter stora tomten beläget på den attraktiva gyllene milen mellan Marbella och fritidshamnen Puerto Banús. Samarbetet med Stylt Trampoli inleddes kort därefter och planerna för Centro Forestal Sueco har nu börjat ta form.

Stylt Trampoli är en prisbelönt multidisciplinär byrå som använder storytelling för att skapa unika koncept för upplevelseindustrin, med fokus på hotell, restaurang och turism. Genom att jobba gränsöverskridande med en hel rad kompetenser, bland annat varumärke- och affärsutveckling, interiör arkitektur, design och kommunikation, skapar Stylt minnesvärda kundupplevelser.

– Stylt Trampoli besitter en stor kompetens när det kommer till att skapa en bra story och unika koncept med en stark kundupplevelse vilket kommer att underlätta för oss i uppstarten av ett nytt lifestylehotell med restauranger på Golden Mile, säger Katri Lind, vd på Quarters Properties.

– Vi är mycket glada över samarbetet med Quartiers Properties. Det är ett superspännande projekt i ett område med stora utvecklingsmöjligheter, säger Erik Nissen Johansen, Stylt Trampoli.

Marknaden i Marbella fortsätter att utvecklas positivt och Quartiers Properties ser en stor potential i anläggningen, både med nuvarande detaljplan och med planerna framöver.

– Det känns glädjande att vi nu kommit en bra bit på vägen i vårt arbete och mot målet att skapa ett framgångsrikt koncept och en attraktiv mötesplats i Marbella, avslutar Katri Lind.

 

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255