Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Nyhet 2017-05-12

Triple A har öppet hus

Svenska Magasinet i Spanien
Dela med
SvM
2017-05-12

Den bland djurägare här på kusten så välkända djurskyddsorganisationen Triple A har öppet hus nu på söndagen den 14 maj mellan klockan 12 och 17. Det blir en perfekt utflykt för den djurintresserade familjen, träffa djuren, lek med valparna, njut av mat, dryck och musik. Dessutom finns det en loppmarknad.

Djuren står i fokus på denna vårmarknad, med en stor valpflock och en hundparad för att introducera några av de adoptionsklara hundarna. En tur genom katthuset kan också rekommenderas. Alla är välkomna, ingen entréavgift - passa på att träffa och prata med volontärerna och se vad Triple A åstadkommer.

Detta är Triple A

Triple A Marbella-San Pedro är en officiellt registrerad ideell organisation, som drivs av volontärer som är dedikerade till att hjälpa och vårda övergivna och missbrukade djur och erbjuda dem ett värdigt skydd medan de söker efter hem för dem. Organisationen grundades redan 1992, under 1995 tecknade de ett hyresavtal med kommunen för att använda det nedlagda gruvområdet vid Carretera de Ojén. De anpassade det för att passa för djuren och de finns där fortfarande. Triple A samarbetar med Marbella kommun för att ta hand om de djur som samlas upp på gatorna eller överges.
Hund
Triple A mottar inte någon finansiering från staten eller den regionala regeringen. De överlever ekonomiskt bara med medlemsavgifter, sponsorer, donationer, evenemang och att sälja begagnade artiklar. Dessutom bidrar Marbella kommun med en årlig donation och genom att subventionera elförbrukningen.

På anläggningen finns det mer än 400 hundar och 150 katter, det ger heltidsjobb för flera personer och dessutom för två veterinärer. De månatliga kostnaderna för verksamheten överstiger 30.000 €. Triple A har öppet tisdagar till söndagar 10:00 – 17:00, måndagar är det stängt för allmänheten.

Den som vill hjälpa dem har många möjligheter: Adoptera en hund eller en katt, bli medlem, göra en donation, bli sponsor, ge ett djur ett tillfälligt fosterhem, följa ett djur på flyget, donera grejor till loppmarknaderna, bli volontär. Eller varför inte helt enkelt gå på nedanstående evenemang.
Flyer
Välkomna till Triple A Marbella-San Pedro
Asociacion de Amigos de Animales Abandonados
Mer information, (på engelska och spanska finns här):

www.tripleamarbella.org

 

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255