Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Nyhet 2017-02-08

Lady Gaga till Spanien

Svenska Magasinet i Spanien
Dela med
SvM
2017-02-08

Popdivan Lady Gaga inleder sin Europaturné på Palau Sant Jordi i Barcelona den 22 september. Det blir det enda uppträdande i Spanien för henne och biljetterna släpps nu på fredag den 10 februari klockan 10:00.

Europaturnén ingår i hennes "Joanne World Tour" som startar den 1 augusti i Vancouver i Kanada och avslutas den 14 december i Salt Lake City i USA. "Joanne" är titeln på hennes femte studioalbum, det släpptes över hela världen den 21 oktober 2016. Albumet kan betecknas som disco pop med influenser från rock och country med ett tydligt lyriskt innehåll. Det fick ett fantastiskt mottagande både av konsumenterna och kritikerna och gick upp på första platsen på Billboardlistan.

Under sin karriär har Lady Gaga vunnit sex Grammy, tre Brit Awards och en Golden Globe och har även fått en Oscarsnominering. Över hela världen har hon totalt sålt över 30 miljoner album och 150 miljoner singlar, så hon räknas absolut till en av de största internationella musikstjärnorna.

Det senaste som hon har blivit känd för är hennes spektakulära uppträdande under finalen i National Football Leauge (Super Bowl). Där flög hon ned från taket på NRG Stadium i Houston mot en bakgrund av hundratals röda och blå drönare på himlen, sjungandes ett medley av två amerikanska klassiker. Hon fortsatte därefter med sin egen superhit "Pokerface", gick vidare till "Born this way" och avslutade vid pianot, med den vackra "Million reasons". Som krona på verket dök hon av scenen, efter en fotboll, iklädd en Gaga-variant av fotbollsspelarnas axelskydd.
Palau Sant Jordi
Biljetterna till konserten i Barcelona kan köpas online på http://www.livenation.es från klockan 10:00 fredagen den 10 februari. Då släpps också biljetterna till konserterna i Zürich, Milano, Hamburg, Paris, London, Birmingham, Manchester, Berlin och Köln.

Den 13 februari släpps biljetterna till konserter i Köpenhamn, Stockholm, Antwerpen och Amsterdam. I Köpenhamn blir konserten den 21 oktober i Royal Arena och i Stockholmn den 23 oktober i Globen.

Konserten i Köln den 28 oktober är den sista i Europa, därefter drar turnén vidare till USA, de biljetterna släpps den 20 februari. Hela turnéprogrammet finns på: http://www.ladygaga.com/tourdates.

Lite extra vetande för den som är intesserad:
Lady Gaga är artistnamnet för Stefani Joanne Angelina Germanotta. Hon är född den 28 mars 1986 i New York och är uppvuxen i en italiensk/amerikansk familj. Hennes färgstarka karriär innebär att hon idag kan titulera sig sångerska, låtskrivare, skivproducent och skådespelare.  
Lady Gaga

 

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2020 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 120 000 per månad, över 2 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255