Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Kära läsare!

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Kära läsare!

2005-06-03 00:00:00
Version för utskrift Skicka till en vän

Kära läsare!

Om man köper en vecko- eller månadstidning för 20 kronor, då läser man den oftast noga, annars har man ju lurat sig själv, man har ju köpt den för att läsa den. En tidning som man får gratis, däremot, om man läser den eller inte, det beror bara på innehållet.

Svenska Magasinet är nu inne på sitt femtonde verksamhetsår. Stycket här ovan  innehåller den  kanske viktigaste lärdomen från dessa år. Läsvärdets betydelse. Men också tillgängligheten, d v s var tidningen skall kunna hämtas av dem som vill läsa den, är av stor vikt.

I början lät vi ofta våra annonsörer få en packe tidningar att dela ut, många ville gärna ha det, deras annons fanns ju med. Tills en annonsör som blev erbjuden en bunt tidningar ställde frågan: Vad ska jag med dem till? Folk som redan har kommit in i min butik behöver ju inte läsa annonsen. Lägg ut tidningarna där folk kan sitta och läsa dem eller lätt ta dem med sig, då kan min annons få dem att hitta hit, och det är ju det som är meningen..

Det är inte bara det att vi nu trycker flera tidningar än någon annan för den nordiska marknaden på Solkusten, vi trycker också flera sidor, och alla tidningar går åt, vilket innebär att de flesta exemplaren  läses av mer än en läsare. För att citera ännu en av våra kloka annonsörer: Det är inte vad det kostar per spaltutrymme att sätta in annonsen, som intresserar mig, det är vad det kostar per läsare att få den läst, och där tror jag att ni är billigast. 

På ”köpa bostad utomlands”-mässan i Stockholm den 4-6 februari i år fick Magasinet också stor uppmärksamhet, vi delade ut några tusen exemplar av tidningen och fick god kontakt med nya annonsörer som gärna ville att deras reklam skulle ”åka första klass”, en kommentar som också säger en del om hur tidningens form och format utvecklats under åren, mer än dubbelt så många sidor nu som i början och ett allt bredare innehåll. Den bredden kommer vi också att med nya medarbetare och nya idéer att utveckla vidare under kommande år. Läs och se!

 

 
Vi går mot ljusare tider!
 

 

Christer Melkerson

 

 

 
Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2020 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 120 000 per månad, över 2 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255