Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Kära läsare!

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Kära läsare!

2005-06-03
Version för utskrift Skicka till en vän

www.svenskamagasinet.nu, det är adressen till vår hemsida, och jag vill särskilt betona nu, för det är något helt annat än då. Då, för femton år sedan, när tidningen startades var det mesta annorlunda. Det var t.o.m. en annan chef, för det var Inge Fuxholt från Norrtälje, som startade tidningen Svenska Magasinet. Efter nästan 4, i olika avseenden händelserika år med bl.a. olika ägare övertog jag den, satte epitetet "Nya" framför det gamla namnet, och sen dess har det bara gått framåt. Mer än fördubblat sidantal, mångdubblat annonsutrymme, mångdubblad redaktion, mångdubblad upplaga och naturligtvis mångdubblade kostnader. Men det får det vara värt, vad någonting är värt beror ju på vilken skillnad det gör, och de sista tio åren har gjort stor skillnad.

En av de senaste skillnaderna från förr är att vi nu också har en interaktiv hemsida. www,svenskamagasinet.nu. Gå in på den och se själv. Där fylls på med nyheter varje dag. Den som har specialintressen när det gäller tidningens innehåll, t.ex. "Var du där?", hälsoartiklar, golfreportage eller artiklar om Spaniens fauna och flora, kan "prenumerera" på information om när nya artiklar läggs upp och få informationen till sin e-mailadress.

På hemsidan har också våra läsare möjlighet att kommentera innehållet i artikeln och skriva insändare, vilkas "publicering och redigering redaktionen förbehåller sig rätten att bestämma över", som det brukar stå när det gäller "Läsarnas sidor" i de svenska dags- och veckotidningarna.

Avsikten med hemsidan är att distribuera ett tätare nyhetsflöde om vad som händer här på kusten, ett nyhetsflödes vars mest intressanta och viktigaste avsnitt månadsvis samlas i Nya Svenska Magasinet. Systemet kommer att vara i full verksamhet fr.o.m. september i år, för i september infaller tidningens 15-årsjubileum, och 15 år är en viktig åldersgräns. Vid den åldern kan man tillåta sig mera, men det förväntas också mera av en.


Nu förväntar vi oss en skön sommar.

Christer Melkerson
Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2020 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 120 000 per månad, över 2 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255