Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Kära Läsare

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Kära Läsare

2009-04-08

Påsken är precis över, värmen håller i sig och turistsäsongen har börjat på allvar. Costa del Sol tar emot drygt 8 miljoner turister varje år. De flesta spanjorer förstås, och britter... Men också flyget med skandinaver börjar gå i skytteltrafik. Det märks inte minst på språket på Paseo Maritimo. Och vi lägger som vanligt ut Svenska Magasinet runt om på hundratals platser längs med kusten. Spaniensvensken vet exakt när den kommer, men många ser tidningen för första gången, för ytterligare andra blir vår tidning ett kärt återseende om det är många år sedan de var här på Solkusten sist. Men så har vi också funnits här längst av alla.


Version för utskrift Skicka till en vän

Enligt statistiken är genomsnittsturisten 41 år, något fler män än kvinnor, och spenderar runt 40 euro om dagen. Sånt borde tilltala en företagare som har sin verksamhet här. Men inte alla tänker så. En del går på sparlåga i sin marknadsföring och tänker att nu åker spaniensvenskarna hem över sommaren, så jag väntar med min reklam till september när ”målgruppen” kommit tillbaka. Jag tror det är ett misstag.

Att bibehålla medvetenheten om sitt varumärke, att hitta nya kunder, att vara ”synlig” för de svenska turisterna är en klok investering. Vare sig det gäller hyrbilar, restauranger, banker, försäkringsagenter...

Svenska Magasinet kommer ut som vanligt den 15 maj, 15 juni och den 15 juli och sedan den 15 september igen. Vi kommer att delas ut som vanligt på hundratals ställen runt om på kusten, och vi kommer som vanligt att ha en strykande åtgång. Nu senast åkte vi ut både en och två gånger och fyllde på med nya tidningar på platser där tidningen tagit slut.

Jag tror att du som företagare, du som har något att erbjuda svenskarna här nere, skulle tjäna på att vara med i tidningen i både maj, juni och juli. Till exempel på våra företagssidor ”På stan” där vi prioriterar våra annonsörer.

Till dig som läsare säger vi gärna – gynna våra annonsörer, det är de som finansierar Svenska Magasinet, det är de som möjliggör att vi kan ge dig bra och spännande läsning.

Christer Melkerson
Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2020 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 120 000 per månad, över 2 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255