Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Fair Media med Björn och Sven expanderar och satsar på investeringsmässa

Annons - Svenska magasinet
Nu drar Björn Simonsson och Sven F. Källström igång nästa projekt, en ren investeringsmässa

Nu drar Björn Simonsson och Sven F. Källström igång nästa projekt, en ren investeringsmässa

Fair Media med Björn och Sven expanderar och satsar på investeringsmässa

2008-01-03

Under ett antal år har Fair Media International AB arrangerat fastighetsmässorna Köpa Hus Utomlands i Norden. Till hösten 2008 väntar en helt ny satsning


Skicka till en vän

Av Ola Josefsson

- I samband med våra fastighetsmässor som riktar sig mest till slutanvändaren av utlandsfastigheten har vi sett klara tendenser att rena fastighetsinvesteringar blivit ett växande intresse i Skandinavien. Intresset för fast egendom som investering har varit stort länge i övriga världen. Vi har tittat speciellt på hur det har fungerat på den engelska marknaden och tänker nu satsa på detta koncept med en årlig mässa i de fyra nordiska ländernas huvudstäder, Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Helsingfors, säger Sven F. Källström som är en av grundarna och styrelseordförande i Fair Media.

32 mässor
Den första utställningen blir i Stockholm på endera Älvsjömässan eller Globen under oktober eller november månad 2008.
-Det blir en ren investeringsmässa med objekt från hela världen där vi även hoppas på att få med företag från Sverige som har bra investeringsobjekt att erbjuda.
Sven F. Källström och hans kompanjon Björn Simonsson, som är VD på Fair Media, har kontakterna inom branschen och kundunderlaget efter de 32 mässor som företaget arrangerat i de nordiska länderna sedan starten hösten 2003. Fair Media kommer att samarbete med de stora dags- och affärstidningarna i de olika huvudstäderna för att attrahera besökare.

Seminarier
-Vi kommer att arrangera seminarier med experter inom olika områden som berättar om olika investeringsmöjligheter i hela världen.  Hur är den thailändska markanden just nu för investeringar?  Eller hur är uthyrningspotentialen i Bulgarien. Vad kan man tjäna, vilka risker finns det? Frågorna kan vara många.
Seminarierna blir viktiga med branschfolk från industrin, banker, fondförvaltare samtidigt som investeringsmässan pågår fredag till söndag.
Arrangören Fair Media vill ha dit affärsfolket och har därför lagt till ytterligare en dag, fredagen. Det blir även separata avdelningar på mässan med ett koncept som heter b2b, ”business to business”. Här ska det finnas markägare, byggare, advokater och andra som söker samarbetspartner i Skandinavien.
-Det kan även vara en advokat i Sydafrika som söker en partner i Sverige en thailändsk byggforma som söker svensk agent eller revisorer och rådgivare, säger Sven F. Källström.

Engelsk affärspartner
Investeringsmässan riktar sig även till svenska företagare i Spanien som vill marknadsföra projekt med en bra avkastning. Eller är du på jakt att köpa flera bostäder, ett block av lägenheter som en ren investering. Eller söker du investerare till husbyggen i Spanien.
-Vårt projekt är intressant för alla som vill investera i Spanien eller har något spännande projekt att erbjuda marknaden, menar Sven F. Källström, bosatt på Costa del Sol.
-Som vanligt blir Svenska Magasinet vår mediapartner i Spanien och tidningen distribueras till samtliga besökare på mässan i Stockholm.
Investeringsmässorna arrangeras i samarbete mellan Fair Media och Richmond Green Group som är ett engelskt företag med stora kunskaper inom denna sektor.
-Vår kunskap på den skandinaviska marknaden och Richmond Groups stora internationella kontaktnät gör att detta är ett oslagbart team,
säger Sven F. Källström avslutningsvis.
Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255