Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Kära läsare

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Kära läsare

2007-01-05
Skicka till en vän

Kära läsare!
 
Vad skulle den gamle Gutenberg ha sagt, han som uppfann konsten att medelst lösa typer sätta samman ord och meningar till långa texter, en teknik som i sin förlängning gav upphov till konstruktion och produktion inom den mekaniska industrin. Vad skulle han ha sagt om World Wide Web, den elektroniska tekniken att ställa samman texter och bilder, ja även video och göra materialet tillgängligt över hela världen för den som har en dator och är uppkopplad.
 
Han skulle kallat det trolldom och kätteri, ungefär som när teven kom och föraktfullt kallades för "dumburken". Det fanns förresten ännu på 70-talet en välkänd kulturperson i Sverige som uppskattades för att ha myntat uttrycket "Skit är skit om än per satellit."
 
"Webben", kan den ersätta tidningen? Gå in på vår hemsida, www.svenskamagasinet.nu och kolla. Där finns så mycket mer än i tidningen, där finns tidningarna, d v s det mesta av det bästa som publicerats i Nya Svenska Magasinet och dessutom kan man direkt t.ex. välja och boka golftider billigare, för att nu nämna något av den service som kallas interaktiv.
 
Dessutom är läsarna många. Svenska Magasinets hemsida har mer än 1.000 besökare per dag, inte så dumt för den som har något att sälja och undrar över var han då kan placera en annons.
 
En av världens mest utnyttjade sökmotorer, Google, som kollar miljontals hemsidor varje dag, har rankar vår hemsida som en femma 5 på en skala från 0 till 10. Det tycker vi är hedrande. De flesta hemsidor blir inte rankade alls.
 
Är det då slut med papperstidningarna. Naturligtvis inte, För även om hemsidans nyheter uppdateras varje dag, medan tidningens bara kommer en gång i månaden, så finns det något hemvant och trivsamt i att bläddra i en tidning som man dessutom kan ta med sig överallt, och vem försöker slå ihjäl en geting med sin dator?
 
Nya Svenska Magasinet med sina 25.000 ex dominerar de nordiska tidningsflororna på såväl syd- som östkusten här i Spanien, och tack vare webben ökar tillgängligheten till våra artiklar och nyheter. Mer än 1.000 besök per dag på hemsidan och 25.000 tidningar i månaden. Det har hänt en del sedan det första numret av Svenska Magasinet kom ut för snart 17 år sedan. Och då har vi ändå inte sagt något om Kustradion.
 
Nu säger vi tack för denhär gången och ser fram emot att kunna åka skidor i Sierra Nevada, sen kommer våren...
 

Gott Nytt År!
Christer Melkerson
Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255