Det var år 1822 i Paris som Louis NICOLAS kom på ett nytt koncept för försäljning av vin som kom att revolutionera både konsumtion och kommersialisering. Vinet på flaskor för en bättre kvalité till bra priser. Idag har NICOLAS 500 butiker i Frankrike och har under de senaste 30 åren expanderat även i utlandet genom franchising. Sedan december 2019 finns den första butiken på Costa del Sol, i Guadalmina, Marbella. NICOLAS vision är att hjälpa kunden att hitta rätt vin för att skapa festliga och speciella tillfällen.

Att underlätta åtkomsten av bra drycker, inte bara vin utan även likörer, starksprit, craft beer och gourmetprodukter är vad ägarparet Pierre-Carlos och Georgina erbjuder. Butiken har ett oslagbart utbud med kompetitiva priser av kända och mindre kända viner i alla färger och storlekar. Champagne och bubbel sortimentet imponerar absolut. Ett presenttips är en gourmetkorg med passande drycker som Georgina gärna hjälper till att komponera.

Välkomna till NICOLAS Marbella och botanisera bland hyllorna, köp en kyld flaska vin och njut på den trevliga terrassen där det också serveras lättare rätter och tapas i stil med spanska seder och bruk. I sommar har NICOLAS Marbella öppet 11-15 och 17-21.