Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Casas y Reformas med nya projekt

Annons - Svenska magasinet
Före

Före

Casas y Reformas med nya projekt

0000-00-00 00:00:00

Casas y Reformas är ett finskägt byggföretag med huvudkontor i San Pedro. De är verksamma från Sotogrande längs hela kusten till centrala Málaga där ett nytt projekt väntar dom under våren. Annars är det mest arbeten mellan Estepona till Fuengirola och i Mijas förstås.


Version för utskrift Skicka till en vän

Robert Karlsson är en erfaren byggnadsingenjör som sköter kundkontakten för Casas y Reformas. Han påpekar vikten av kommunikation och rapportering under arbetets gång då många kunder ofta befinner sig på distans. Kunden måste vara delaktig under hela processen eftersom det är andra byggnormer i Spanien och det är inte alltid lätt att hänga med.

Alla typer av uppdrag utförs, ombyggnation, tillbyggen, problemlösningar är också vanligt där oseriösa s k hantverkare inte klarat av jobbet. Tyvärr för branschen så förekommer det regelbundet.

Casas y Reformas åtar sig både små och stora projekt, byte av golv, badrumsrenovering, nytt kök eller uppfräschning av utomhusytor, terrasser etc.

Viktigt att veta är att man måste söka bygglicens för alla typer av arbeten, även om man bara gör ett mindre inomhusjobb. Robert nämner vidare hållbart byggande och återanvändning som viktiga delar i sitt arbete.
Förstagångsköpare har en tendens att göra större arbeten. Robert menar att det är viktigt att tänka långsiktigt, både när det gäller design och material, kvalité lönar sig i längden.

Ett projekt som nyligen avslutats är den fantastiska Villa Pacific som genomgått en 11 månaders totalrenovering där endast stomme och tak bevarades. Villan som har 4 sovrum, ligger på en relativt stor tomt i Las Brisas, Nueva Andalucia, 1.400 m2 med en byggyta på 280 m2 och stora terrassytor.
Hela trädgården omdisponerades, poolen flyttades närmare huset och mycket av träd och växter behölls. Det skapades en underbar utomhusmiljö med pergolas i metall för skugga över lounge, matplats och ett komplett utekök. Kvällstid är trädgården underbart vacker med belysning runt hela villan. Inomhus är stilen modern med mycket ljusinsläpp, badrum och golv har avslutats med stora keramikplattor som är populärt just nu. Hemautomation kontrollerar air con, belysning, bevakning, golvvärme, ljudanläggning och poolen.

Inredning och design av projektet har gjorts av Emma Stenborg Design.

Ni kan kontakta Robert på tel 654 663 814.
 

Efter

Efter


Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2020 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 120 000 per månad, över 2 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255