När du vill köpa eller sälja din bostad i framför allt Nueva Andalucia området, finns det en oslagbar mäklare att anlita. Nordica är ett familjeföretag som drivs av Anna-Lena och Peter Rosén och har funnits sedan tidigt 80-tal ursprungligen startat av Peters far. Anna-Lena och Peter har målmedvetet byggt upp företaget genom hårt arbete och omsorgsfull planering för att erbjuda en förstklassig kundservice. Både som säljare och köpare hos Nordica erhåller du fullservicetjänster in house. Nordica är stolta över att erbjuda en styling service gratis till de kunder som listar sina fastigheter exklusivt med dom. De erbjuder även tjänster som underhåll, uthyrning och städning som utförs av ett eget professionellt team.

Nu har Nordica öppnat ett nytt kontor med centralt läge i La Campana, mitt emot Scandi Supermarket, för att bredda sig och bli ännu mer lättillgängliga för sina kunder.

Kontoret är öppet vardagar 9.30 – 18.00 och i slutet av mars planeras en invigning. Nordicas huvudkontor hittar ni mitt i golfdalen på Avenida del Prado, mitt emellan Las Brisas och Los Naranjos, öppettiderna är de samma. De har också en kiosk på Centro Plaza vilken fungerar mer som ett skyltfönster för aktuella fastigheter till salu eller för uthyrning.

Nordica är verksamma i Marbella med omnejd vilket innefattar Nueva Andalucia där de är verkliga specialister, San Pedro och Guadalmina. Titta gärna in på det nya kontoret och få information från en mäklare som genuint kan området eller skicka en mail till info@nordicamarbella.com