På Svenska Skolan i Fuengirola erbjuder vi kurser i spanska för vuxna på nybörjarnivå. Vi följer GERS, Gemensam europeisk referensram för språk. GERS är ett ramverk för bedömning av språkkunskaper framtagen av Europarådet. Vi erbjuder kursnivåerna Spanska A1 (totala nybörjare) och Spanska A1+ (nybörjare). För att kursen ska genomföras måste det vara minst 5 deltagare. Avgift: 330 euro + Kurslitteratur 46 Euro ”Caminando 1” .

Spanska A1: Totala nybörjare. Kursen riktar sig till dig som inte har några förkunskaper i spanska. Det blir 20 lektionstillfällen à 90 minuter (torsdagar 16:00 – 17:30). Tiderna är preliminära och kan ändras utifrån deltagarnas önskemål.

Spanska A1+: Nybörjare med vissa förkunskaper. Kursen riktar sig till dig med vissa förkunskaper i spanska (30 timmar). Det blir 20 lektionstillfällen à 90 minuter (tisdagar 16:00 – 17:30). Tiderna är preliminära och kan ändras utifrån deltagarnas önskemål.

Vi kommer även att anordna en intensivkurs i spanska under sommaren, från mitten av juni till mitten av augusti. Det blir fyra timmars spanska studier varje vardag i två månader, med siktet på att eleverna skall kunna nå A2, B1 eller B2 nivå, beroende kunskapsnivå när de startar.

Annons

Du kan få mer information och registrera dig på vår hemsida skolan.es