Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Byggnation och Renovering i säkra händer

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Byggnation och Renovering i säkra händer

2017-12-12

Casas y Reformas är ett finsk ägt byggföretag med mestadels skandinaviska kunder som under mer än 15år har genomfört över 400 byggprojekt på Costa del Sol.


Version för utskrift Skicka till en vän

Robert Karlsson från Karlstad, Värmland är svensken som nu är kundansvarig hos Casas y Reformas. Robert började sin karriär för 22år sedan, först som snickare men har de senaste 15 åren arbetat inom byggprojektledning för PEAB i Sverige men även utomlands.

Under 2004-2009 bodde och jobbade han i Sydney i 2år och sedan London i 3år. Genom sina egna byggprojekt i Marbella fick Robert under 2015 kontakt med Casas y Reformas som letade förstärkning i sin ständigt pågående satsning i att leverera bästa möjliga service och kvalité till sina kunder.

Efter att ha pendlat sedan oktober 2016 gick flyttlasset i januari för Robert och hans familj till Marbella och Nueva Andalucia där de hittat ett hörnhus med trädgård för barnen, 5 och 8 år gamla.

Casas y Reformas har ett eget byggteam med en kärnstyrka på ca 30man som arbetar med all typ av byggnation. De utför allt från mindre renoveringar till nyproduktion av villor, oftast i rollen som totalentreprenör och har de inte själva kompetensen inom företaget så samarbetar de med beprövade underentreprenörer/leverantörer som utför alla typer av installationer.

Renoveringsprojekt uppgår till 80% av uppdragen medans resterande 20% är nyproduktion, något som tagit fart igen under det senaste året.

Planering från dag 1 är oerhört viktig säger Robert och det innefattar även materialval, kulörer, möbler och annan inredning. Allt detta går hand i hand genom byggets gång där en kontinuerlig kommunikation med kunden är oerhört viktig.

När det gäller färgsättning så är vitt är på väg ut och vi ser mer och mer brutna kulörer, berättar Robert.
En typisk renovering för skandinaver är en önskan att öppna upp bostaden t.ex. mellan kök och vardagsrum. Terrasser är en annan viktig bit som ofta kan förbättras speciellt på äldre byggnader. Casas y Reformas arbetar ständigt med att förbättra byggkvalitén och Robert arbetar mycket med att hitta nya lösningar och material som är mer effektiva både när det gäller kostnad och kvalité.

Casas y Reformas är aktiva i området från Malaga till Sotogrande och hjälper dig med hela processen från byggtillstånd och ritningar till nyckelfärdig bostad.

Efter en årslång process är nu företaget också ISO 9001 certifierat vilket innebär ett ansvarsfullt agerande gentemot kunder och personal samt framför allt kvalitetssäkring.

Ni kan kontakta Robert på mail [email protected] eller tel. 654 663 814.
 


Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255