Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Djurspalten: Give me five!

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Djurspalten: Give me five!

2017-05-09

Under åren som gått har många Spanien besökare blivit obehagligt överraskade av att hitta övergivna kattungar och valpar i lådor vid soptunnor, åsnor och hästar fastkedjade i marken utan skugga och vatten, hundar som driver omkring med öppna sår.


Version för utskrift Skicka till en vän

Denna uselhet pågår fortfarande men tack vare en liten armé av volontärer från ett flertal välgörenhetsföreningar, kan många av dessa offer räddas och få ett bättre liv. Längs med kusten och i hela Axarquia, räddas varje år tusentals hundar, katter, hästar och andra djur. De rehabiliteras och i de flesta fall hittas ett nytt hem för dom.

Ny förening
Nu har en tandläkarklinik i Maro, Nerja, startat upp något som de kallar ¡Give me Five! för att hjälpa och stödja dessa föreningar att samla in pengar som de är i desperat behov av för att kunna fortsätta sitt arbete. Inte nog med det, Denta Danes arbetar aktivt ihop med andra företag så att djurvänner kan spara pengar allt medans insamling av pengar sker.

Rabatt!
¡Give Me Five! medlemmar får 5 % rabatt på alla tandbehandlingar hos DentaDanés och även 5 % på alla transaktioner hos andra företag som är partners med föreningen. Medlemskap kostar 50 € per halvår och medlemsavgifterna delas ut till de olika föreningarna som hjälper djur i nöd i området.

Företag som vill vara med betalar ingenting utan garanterar bara att de ger 5 % rabatt till alla ¡Give Me Five! medlemmar med giltiga medlemskort.
Företagen får också gratis reklam i den broschyr som ges ut kvartalsvis och distribueras i hela Axarquia-området. Medlemmar sparar pengar, företagen får gratis reklam och det allra viktigaste, alla medlemsavgifter delas ut till de obesjungna hjältar som hjälper djuren och som alla behö- ver vårt stöd i sitt mödosamma men inspirerande arbete.

Följ oss!
Följ ¡Give me Five! på Facebook: /givemefiveanimalcharityspain eller ring Scott Houston på 603 416 632 för mer information.
 


Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255