Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Hälsa: Stoppa värk naturligt

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Hälsa: Stoppa värk naturligt

2017-05-09

Sätt stopp för din värk genom naturliga metoder utan medicin, operationella ingrepp samt andra ingrepp. Naturen är sådant beskaffad att kroppen sänder ut signaler i form av smärta för att vi ska skydda och läka skada.


Version för utskrift Skicka till en vän

Av Atropos

Men vad händer när värk och smärta blir så outhärlig när smärtan har uppstått och inte kan hävas direkt såsom artrit, ryggsmärtor eller ischias? Det första läkare ofta ordinerar är smärtstillande samt antiinflammatorisk medicin, vilka häver smärtan så länge de intas. De läker dock inte den grundläggande orsaken. Och när inte längre medicin har nå- gon effekt återstår oftast endast operation som den enda utvägen.

Detta är orsaken till varför patienter i mer naturliga åtgärder för att eliminera smärta och värk genom mer träning, massage, växtbaserade tillskott, akupunktur och så vidare. Konstant smärta och värk orsakar ofta stress och gör livet allmänt svårt att leva - och det blir ofta ännu värre när man blir äldre.

Svaret är enkelt och ligger i att stimulera cellförnyelse för att undvika alla symtom av smärta och värk. Genom att behandla patienten med värmerelaterade tryckmetoder, så kallad Thermo-percussion, läks skadan på ett naturligt sätt utan medicinering samt att operation kan undvikas.

GÅ TILL BOTTEN MED PROBLEMET
Medicin kan häva symtom, men när den slutar att tas återkommer ofta smärta och värk, inte sällan i även högre skala då man inte gått till botten med den bakomliggande orsaken.
Atropos har varit verksam i över 20 år och behandlat över tusentals patienter med alla sorters muskel- och skelettrelaterade problem.
Här är några av de mest vanliga tillstånd som kan förbättras genom Thermo-percussion: Whiplash-skador, artrit, artros, cervikal värk, ryggvärk, ischias, diskrelaterade skador samt sportskador.

Samarbete har nyligen ingåtts med Spanska fotbollslaget Burgos samt Servigest Burgos rullstols lag i basket för behandling av deras lagmedlemmar. Detta för att undgå skador i framtida matcher. Målsättningen är också att kunna läka eventuella skador snabbare än tidigare.

Behandlingen är smärtfri och avslappnande och innehåller djupgående Thermo-percussion behandling tillsammans med massage vilka syftar till att generera cellförnyelse i bland annat muskelvävnader.

Atropos har nyligen även öppnat en klinik i Estepona där fri konsultation erbjuds. Du är mer än välkommen att besöka oss!
 


Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255