Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Reparationer med originaldelar

Annons - Svenska magasinet

Reparationer med originaldelar

2016-11-09

OEM står för Original Equipment Manufactured, helt enkelt originaldelar från din bils tillverkare. Delarna är helt nya, oftast lite dyrare och de kan ibland ta längre tid att beställa men valet är enkelt. Plåtslagare och mekaniker älskar dem för de passar perfekt och är superlätta att montera.


Version för utskrift Skicka till en vän

Linea Directa är det enda försäkringsbolaget som garanterar att OEM används vid reparationer. Tack vare ett exklusivt inköp och distributions program med de största tillverkarna, kan de garantera att originaldelar används i sitt speciella nätverk av bilverkstäder. När bilen är klar, får ni en lista på de originaldelar som använts för er loggbok. En sak mindre att oroa sig för.

Vid tidpunkten för publicering av denna text, finns det inget annat försäkringsbolag i Spanien som garanterar att originaldelar används. Vissa bolag använder eftermarknaden eller begagnade delar för att hålla nere kostnaderna för reparationer och betalar endast för originaldelar när inget annat finns att få tag på. Delar på eftermarknaden är delar tillverkade av ett annat företag än de som tillverkat ditt fordon. Det är nya delar och de bör vara nästan likadana som originaldelar. Men det kan vara möjligt att verkstaden måste göra mindre justeringar. Begagnade delar kommer från bilskroten.

Bilar som varit med om olyckor, haft motorproblem eller är gamla, har alltid fungerande delar som kan säljas vidare. Begagnade delar är ofta originaldelar. Att använda Linea Directa´s nätverk för reparationer av din bil, betyder mer än bara originaldelar. Hela reparations förloppet tas om hand om från början till slut.

Bilen hämtas på överenskommen plats och tid. Reparationerna utförs snabbt, effektivt och enligt tillverkarens specifikation. Du kan begära en ersättningsbil under tiden bilen repareras. Verkstan håller dig uppdaterad med om hur reparationen fortlöper och när bilen är färdig, levereras den till dig på en bestämd plats och tid.

Kontakta Linea Directa på tel 902 123 069 eller online www.lineadirecta.com


 


Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255