Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Orangestate: Vilken sommar och höst vi har haft!

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Orangestate: Vilken sommar och höst vi har haft!

2016-11-09

Sedan Susan och Nahida började på Orangestate så känner vi oss ödmjuka inför förtroendet som våra kunder har gett oss. Vi har dels kunnat erbjuda ett strålande Spanienväder men också att vi haft möjlighet att hitta många av våra kunders drömbostad. Vi önskar alla nya glada fastighetsägare extra välkomna till Costa del Sol.


Skicka till en vän

En bostadsaffär är en av de största affären vi kanske gör i livet och är det dessutom en bostad i utlandet, så känns det ännu mer komplext. Vi på Orangestate erbjuder en trygghet och en gedigen kunskap genom hela processen. Många kunder känner stort förtroende och trygghet för att vi har svenskspråkig personal genom Susan & Nahida.

På våra två kontor finns 15 personer som pratar och förstår många olika språk t.ex. svenska, danska, norska, spanska, engelska, franska, italienska, portugisiska, arabiska mfl.

Efter nästan 19 år i Fuengirola och på efterfrågan av våra kunder, öppnade Orangestate ett andra kontor i Marbella i början av 2016. Vi har haft en mycket bra start och vi har fått många kunders förtroende att sälja deras fastigheter. Kunder börjar hitta till vårt kontor och många kommer in och pratar lite över en kopp kaffe. Varmt välkommen in DU också för en kaffe och en pratstund.

Vi kan erbjuda en mängd olika fastigheter.  Alla våra lägenheter & villor hittar du enkelt på vår hemsida www.orangestate.net. Där kan du själv söka olika fastigheter efter dina önskemål och kriterier men det går lika bra att ringa eller maila till oss, så hjälper vi dig att hitta din bostad.

Inom Orangestate koncernen finns också ett eget byggbolag med egna konstruktörer och designers. Idag är det många kunder som upptäckt våra vackra och moderna, egendesignade hus med hög kvalité. Vi erbjuder nyckelfärdiga hus från 330.000 € och vi bygger utifrån kundens önskemål och behov. Vi har också många tomter längs hela kusten. En egen kvalitetsvilla med pool och trädgård på Costa del Sol, det är väl investerade pengar.

Välkomna att höra av er för mer info och få en katalog skickad till er. Susan & Nahida önskar alla nya och gamla kunder varmt välkomna in till oss i Fuengirola och Marbella. Susan finns på kontoret i Marbella

Telefon; Svensk telefon +46 709 383717, +34 608 314 808 eller +34 951 55 11 22 
E-post; [email protected]
Nahida finns på kontoret i Fuengirola +34 607 345 374 eller +34 952 663 275, 
E-post; [email protected]


 


Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255