Multinationella Marbella erbjuder en rad olika bostadsmöjligheter med allt från lägenheter till radhus och stora villor. Här presenterar vi ett av våra projekt, i ett radhus i närheten av Aloha golf club, Nueva Andalucía, som vi har färgsatt och inrett inför försäljning. Vi har skapat en hemtrevlig och varm miljö med en ljus och lugn bas. Vi har valt att blanda en Contemporary-stil med skandinavisk design och tillfört utvalda detaljer för att visa bostaden från sin allra bästa sida.

När vi inreder utgår vi från att varje rum ska kännas välkomnande, att man möts av en öppen inredning med fina detaljer. Det är viktigt att inredningen håller ihop, att det går en röd tråd igenom hela bostaden genom möbler, färgval och detaljer. Vi har fokuserat på mjuka toner på både väggar och material vilket skapar en lyxig och härlig känsla genom hela bostaden.

På terrassen ville vi få en tuffare känsla med betongbordet och som mjukas upp med korgstolar. Det skapar en skön kontrast. En självklarhet på Costa del Sol är ett par lyxiga solsängar för att kunna njuta av sol och värme.

Går ni i inredningstankar är ni välkomna att besöka oss i vår shop/showroom så hjälper vi er med det ni behöver.

Annons

google_ad_client = ”ca-pub-4108016601726900”;
google_ad_slot = ”4324319218”;
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 15;

​Storey Interior är ett inredningsföretag som sedan ett år tillbaka är
etablerat i Marbella med shop/showroom i Aloha Garden, Nueva Andalucía.
Vi vänder oss till både privatkunder och företag där bland annat Spotify är en
av våra stora klienter i världen.