Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Solglasögon med läsruta

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Solglasögon med läsruta

2014-11-11

Sunread Sweden AB startades hösten 2012 med en idé om att sälja högkvalitativa solglasögon med läsruta till den skandinaviska marknaden.


Version för utskrift Skicka till en vän

Idén kom under en semestersegling i Bohuslän 2009 med fantastiskt väder. Är man inte infödd Bohuslänning måste man använda plotter och sjökort mycket ofta för att undvika sten och grynnor som finns överallt. Detta gjorde att skepparen bytte mellan läs och -solglasögon ideligen vilket är både jobbigt och omständigt.

Ett par smala läsglasögon köptes in och tejpades fast utanpå solglasögonen. Inte snyggt och hållbart i längden. Lösningen blev SUNREAD, solglasögon med läsruta.

SUNREAD´s kunder är alla vi som har fått sk ålderssynthet. Dvs ca 30-40 % av mänskligheten som passerat 40 och ser normalt på långt håll. Alla drabbas av detta problem som egentligen är så enkelt att ögats lins blir lite seg och inte kan fokusera på nära håll. SUNREAD är perfekt att ha när du tex ska läsa en plotter på båten, skriva i ditt scorecard, kolla din pulsmätare, läsa ett sms, kolla GPS på hand eller i bil, läsa meny på uteserveringen eller en bra bok på stranden.

Efter bara 2 år på marknaden säljs nu ca 10.000 par bara i Sverige. Introduktionen i Danmark pågår för fullt och på en vecka såldes där över 1.000 par i samband med en stor golftävling.

Vi etablerar oss nu i Spanien, ett land där man verkligen behöver solglasögon och där det säljs mest solglasögon i Europa. Besök vår hemsida www.sunread.es och läs mer om vår produkt, se olika modeller och handla online. Vill du prova glasögonen innan köp så kan du redan nu, tack vare Holiday Golf i Nueva Andalucia, köpa dem i golfshopar, framförallt på solkusten men också snart över hela Spanien. Ett riktigt bra julklappstips för alla er som vistas i den spanska solen.


 Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255