Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Garanterade arbeten

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Garanterade arbeten

2014-09-10

Varför ska inte du kunna få samma garantier på din renovering/byggjobb i Spanien som du får i Skandinavien? Med våra erfarenheter av byggtjänster och vårt breda kontaktnät, vet vi att det ofta uppstår problem när det gäller byggarbeten i Spanien.


Version för utskrift Skicka till en vän

Det kan vara problem med språket, utsatta tider som inte hålls, kvalitet eller säkerhet som är undermålig. Varför behöver det vara så, tänkte vi och där föddes vår affärsidé. Med över 30 års erfarenhet inom bygg och finanssektorn där kunden alltid är i fokus, så tycker vi att det verkar helt galet.

Ni ska kunna få samma skandinaviska kvalitet oavsett det är en renovering av ett rum eller ett helt nytt boende! Skandinavisk Byggtjänst erbjuder lösningar enligt era önskemål till ert boende i Spanien. Som kund hos oss får ni hög kvalitet, tidsgarantier och noggrann uppföljning. Vi arbetar enligt svenska
byggnormer med garantier och försäkringar. 

Skulle ni vilja förändra ert boende? Kanske renovera ett rum, köket eller rent av hela huset? Fixa en grillplats i trädgården? Vi hjälper gärna till med ideér/tankar, kostnadsfritt så klart, så att ert boende skall bli så som ni önskar det.

Vi börjar med att träffas och tillsammans går vi igenom ert projekt/objekt. Redan i detta skede kommer vi med förslag och idéer samt inhämtar era synpunkter och önskemål. Därefter får ni en offert.
Våra offerter innehåller ofta ett fast pris för vårt arbete, så att ni som kund inte ska behöva oroa er för oväntade utgifter. Om arbetet kräver ett rörligt pris, innebär det att ni som kund faktureras löpande pris/timme. Avstämning sker då alltid minst 1 gång/vecka.

Våra offerter har en fast tidsplan med ett start- och slutdatum så att ni som kund hos Skandinavisk Byggtjänst ska känna er trygga. Vi har ett egenutvecklat kvalitetssäkringsystem som vi applicerar på alla våra mindre byggprojekt. Vi arbetar alltid i enlighet med gällande regler och normer. Bland annat är VI certifierade för våtrum enligt Byggkeramikrådet och följer deras branschregler. Allt detta borgar för hög 
kvalitet och trygghet för er som kund. Ring och prata med oss på 671 736 927 eller skicka en mail till [email protected]
 


Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255