Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Ett hälsosamt liv

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Ett hälsosamt liv

2013-01-10

Att leva ett längre hälsosammare liv är inte längre en avlägsen dröm, menar Dr John Garant från Long Life Clinic.


Version för utskrift Skicka till en vän

Dr John är en fransk-kanadensisk doktor med en Master i biologisk medicin och longevity från universitetet i Alcala, Madrid. Dr John har praktiserat biologisk medicin i över 20 år med specialité på naturlig hormonersättning. Han har bott på Costa del Sol sedan 1990.

Kan man verkligen påverka människors livslängd? Dr John menar att han kan förbättra ålderdomen och undvika tidigt åldrande vilket är väldigt vanligt p g a stress, kemikalier, föroreningar och ett reducerat magnetfält.

Hur kan du behandla oss? Vi kan upptäcka på genetisk väg, rensa och ta bort tungmetaller i kroppen t ex bly och kvicksilver. Vi ger näringsmässigt stöd via mineraler och vitaminer för att bättra på och avgifta ditt system och förbättra ditt immunsystem.

Vilka test görs för att ta reda på mitt tillstånd? Vi tar blodprov för att kontrollera dina hormoner. Man måste uppdatera och kontrollera sina hormoner ofta när man blir äldre för de försämras med åldern. Vi kontrollerar även blodets tjocklek för att förebygga kardiovaskulära risker.

Vad är viktigt för män och deras hormoner? Män skall kontrollera sitt testosteron redan vid 40 års ålder för att skydda hjärnan och det kardiovaskulära systemet, humörsvängningar och diabetes. Och även för att minska magomfånget som kanske inte beror på öldrickandet.

Vad är viktigast för kvinnor och deras hormoner? Alla kvinnor skall kontrollera sitt progesteron och ges en riskfri hormon behandling. Testosteron är också viktigt för kvinnor, det kan hjälpa vid t ex kronisk urinvägsinfektion. Att hormonerna skall vara i balans gäller för både kvinnor och män. Det finns speciella testkit så att du själv kan kontrollera dina hormoner hemma genom ett litet blodprov i fingret.

Vad kan göras mot alla metaller som finns runt omkring oss? Vi gör något som kallas kelatterapi, vilket tar bort skadliga tungmetaller ur vår kropp. Det renar blodkärlen vilket förebygger åldrande och hjälper till att avgifta din kropp och förhindra hjärtinfarkter.

Hur gör ni tester när människor är så olika? Vi gör avancerade genetiska tester och personliga ingående undersökningar på varje individ. Därefter ger vi de allra bästa behandlingarna och kosttillskotten.

Detta är framtidens medicin.

För mer information, läs Dr Johns hemsida,  www.lifestyleclinic.com
Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255