Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Fastigheter enligt Erika

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Fastigheter enligt Erika

2012-11-13

Erika Kuck har bott på Costa del Sol i 12 år. Marbella med sin internationella atmosfär är den idealiska platsen att bo på i solen, tycker hon, en dröm som gått i uppfyllelse.


Version för utskrift Skicka till en vän

 

 

Erika får dagligen förfrågningar från intresserade spekulanter som söker, gärna en takvåning med stora sovrum, terrasser och havsutsikt nära Marbella och Puerto Banus för runt 300.000 euro. Detta är inte realistiskt. De bästa adresserna håller fortfarande en viss prisnivå. Överlag har priserna stabiliserats i takt med en ökad efterfrågan.

Det är nog bara lägenheter i dåliga lägen som ingen vill ha, som kommer att gå ner mer i pris. De som köper idag är främst ryssar, skandinaver, argentinare, fransmän och holländare.

De bästa rabatterna hittar man när det gäller villor där priserna ofta sjunkit med 50 procent. Erika har över 40 fastigheter av olika typer där priserna nu är 60 % lägre än inköpspriset. Bankåtertagna bostäder kan vara intressanta där en del banker är mycket flexibla och till och med välkomnar bud. Men det gäller att hitta just din drömbostad.

Ta hjälp av en mäklare som kan kusten och tänk alltid på läget, utsikt är ett måste gärna havsutsikt och närhet till havet, anser Erika.

Många köpare vill bo i inhägnat, övervakat område eftersom de inte är här hela året. Att äga en villa är för många en dröm men det kräver mer underhåll med städning, trädgård och pool. En bra lägenhet med 2 sovrum kan fås för 150.000 euro i områden som t ex Estepona, Bel Air, Selwo, Riviera del Sol och Fuengirola. Erika har genom ett fantastiskt nätverk av över 400 mäklare, tillgång till tusentals bostäder på Costa del Sol.

Från Fuengirola till Sotogrande och även i inlandet ca 20 km från kusten finns intressanta lantgårdar. Besök Erikas hemsida www.kuckrealestate.com eller ring henne på tel 677 515 077.

 

 
Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255