Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Helicopteros Sanitarios 24 år på kusten

Annons - Svenska magasinet

Helicopteros Sanitarios 24 år på kusten

2012-10-09

Det förvånar oss på Helicopteros Sanitarios att efter 24 års verksamhet på Costa del Sol, det fortfarande finns personer som inte känner till den service och de tjänster vi verkligen erbjuder.


Version för utskrift Skicka till en vän

En marknadsundersökning visade att många tror att vi endast är ett helikopter transport företag, när verkligheten är en helt annan.

Helicopteros Sanitarios är ett service företag som erbjuder läkarassistans, inte enbart för akuta och allvarliga olycksfall utan också för läkarbesök i bostaden 24 tim om dygnet året runt, även för lindriga sjukdomar. Vårt utryckningsområde sträcker sig mellan Sotogrande och Torremolinos inkl. småstäder ovanför kusten såsom Casares, Benahavis, Monda m fl. Helicopteros Sanitarios har ingen åldersgräns och alla kan bli medlemmar även om man har kroniska sjukdomar. 

Det finns ingen begränsning av läkarbesök, man kan anlita läkaren hur många gånger man behöver utan restriktion. Läkaren besöker dig i ditt hem vilket är oerhört bekvämt och lugnande. Bekvämligheten för patienten är nyckeln till succen för denna flerspråkliga service. Om man inte vill att läkaren kommer hem kan man besöka några av våra läkar mottagningar i Puerto Banús, Fuengirola och Sabinillas mot tidsbeställning.

Det är inte bara en läkare som besöker dig. Våra team består av läkare, sjuksköterska och ambulans tekniker och de förflyttar sig alltid i ambulans. Även ambulans transport till närmaste sjukhus är inkluderat.

Undersökningen visade också att många tror att vi endast är till för eliten. Helt fel, denna organisation är till för alla och den årliga avgiften är förmånlig. Medlemskap kostar endast 248 euro/år och person. För 2 personer är priset 397 euro/år och familj kostar 448 euro/år. Vi erbjuder även semester paket för 1 månad i taget.

Man kan också få hjälp till ett specialpris som medlem, med tjänster som utförs av sjuksköterska antingen i bostaden eller på någon av våra mottagningar. Vi har även tillgång till specialistläkare, hälso check ups, repatriering.

Det är enkelt och snabbt att bli medlem. Helicopteros Sanitarios har två medarbetare som talar svenska. Gunilla Pettersson har arbetat i många år på kontoret i Puerto Banús och Pian Whyatt som är nyanställd på vårt kontor i Sabinillas.

Välkomna att kontakta Gunilla tel 952 81 67 67, 638 843 693 och Pian Whyatt tel 951 27 67 67, 638 843 691.
Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255