Vid restaurangens entré möts man av två gigantiska, antika trädörrar som påminner om det gamla Indien. Dekoren överhuvudtaget är mycket vacker och typiskt orientalisk. Dev, ägare och chef på denna välkända indiska restaurang, har tidigare arbetat i Stockholm, där hans bror driver två restauranger, Samrat och Nirvana. Dev lagar och preparerar själv all mat och kan verkligen servera de mest smakrika rätter på ett inbjudande sätt.
Jaipur Purple har funnits i 9 år och ligger vid huvudvägen i höjd med El Paraiso, 200 m innan Mercadona och Supersol butikerna. Det är öppet alla dagar och dagens lunch serveras mellan 13.00 och 15.00. Menyn kallas “thali” och är en tallrik med ris, två currys, sallad, bröd och raita, allt för endast 9.90 euro.
Ett utmärkt sätt att prova på Devs fantastiska mat. På kvällarna öppnar man från 18.00 med en full meny av frestande rätter, ofta erbjuds en specialité unik för Jaipur Purple. Take away och hemkörning finns också. För beställning av bord eller mat ring 952 888 353 eller 649 116 239. Välkomna!