Efter att ha masserat och kört små träningsklasser uppe i tornet i över fem år på Los Naranjos kände jag att det var dags att utöka min verksamhet. Mina nya fina lokaler hittar man nere vid parkeringen, ingång från medlemsparkeringen. Efterfrågan om träning och inte minst Pilates har varit stor och därför erbjuder jag klasser varje dag, mån-fre.
Att Pilates är så populärt tror jag beror på att många är i stort behov av att stärka upp bålen, lära sig andas rätt och inte minst få tillbaka spänsten och smidigheten i musklerna. Det är en bra kombination till golfen plus att det är en träningsmetod som passar alla åldrar.
Enligt Josef Pilates som utarbetat träningsmetoden Pilates, borde vår ålder inte mätas varken i antal år eller hur gamla vi känner oss. Det som är avgörande är i stället hur rörlig ryggraden är. Förutom Pilates erbjuder jag ”Total Workout” en klass där vi arbetar igenom hela kroppen med hjälp av vikter och andra redskap. På schemat finner man också mag-och ryggträning som är så viktigt liksom Stretching. Finns det önskemål om andra klasser/tider etc så hör av er!
Förutom träning kan man som vanligt komma på massage men nu även andra hudvårdsbehandlingar! Trots att kvinnor är bättre på att unna sig detta så vill jag passa på att påminna alla män att få mjuka fina fötter till våren inte är någon dum ide:-)
För mer info vänligen kontakta mig på:
Mobil: 626 405 764

email:sofierosengren@gmail.com

www.losnaranjos.com

Facebook: Wellness Studio-Los Naranjos