Inför vårens nya mode har vi utökat sortimentet med fler svenska märken för att få en större variation i sortimentet. Ekologisk bomull och bra kvalité är grunden för de plagg vi säljer för barn. Maxomorra, near it, Lasse Åberg och Lingon& Blåbär blir märken vi kommer att saluföra. Maxomorra och near it är nya för i år och har lite tuffare kläder för barnen. Lasse Åbergs kollektion vänder sig till barn upp till ett år och övriga sträcker sig över hela barnperioden.
Damsidan förnyar vi med märket WICO utöver Baldino, Matisse och Lingon& Blåbär. WICO är välkänt på den Scandinaviska marknaden och har samarbete med Almia och ingår i Prêt Porter Group AB. Lite av deras vårkollektion finns på www.wico.se
Baldino känd för en kollektion som passar både yngre och äldre kvinnor har i år en sprakande vårkollektion med roliga detaljer. www.baldino.se
Storlekar 36-46
Även på damsidan vill vi att flertalet klädesplagg ska vara tillverkade i 100% bomull eller linne för en bra kvalité och en behaglig känsla när man använder dem. Årets överraskning sleeves från by Ann.
Nytt för i år är också det VIP-kort vi infört för våra kunder. Du har möjlighet att få 70% på ordinarie priser, personlig inbjudan till event och aktiviteter som rör butiken. Mer information i butiken!
Lördagen den 24 mars mellan 10.00-16.00 vill vi fira våren och bjuder våra kunder på förfriskningar!
Hjärtligt välkomna!!
Fia Ensgård
Plaza Baltasar Gracián 1,hörnet Avenida Miguel de Cervantes
Nueva Andalucia
Tel 952 81 65 12