Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Kära läsare!

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Kära läsare!

2012-01-06

Gott Nytt år önskar vi på Svenska Magasinet! Ett år fyllt av nya förhoppningar, nya utmaningar, ny layout och ny medarbetare


Version för utskrift Skicka till en vän

Svenska Magasinet har under sina över 20 år som ledande informationskälla för alla Spaniensvenskar, haft många medarbetare och med detta också många nya uppfriskande idéer, innehåll och utseenden.

På vårt 20 år tog vi bort LIVSSTIL på gott och ont. Förr hade Svenska Magasinet ingen baksida, nu har vi en och den kan nu istället prydas av en intresserad annonsör som vill bli lika känd som ”LIVSSTIL” har varit för våra läsare,

Vi har fått en ny chefredaktör, Katarina Lindewall, som nu tänker sätta sin prägel på Svenska Magasinet. Jag önskar henne välkommen till denna utmaning hon har tagit på sig. Det är tuffa tider då optimismen inte är på toppnivå i Spanien, men på vår redaktion är framtidstron stor.

Katarina kommer att synas här och ute på stan för att fånga upp så mycket lokal information som möjligt tillsammans med vårt övriga team.

Spañien Magasinet som är vår systertidning i Sverige om Spanien, tar Anders Olow hand om från kontoret i Sverige. Detta kommer att ge honom mer tid och utrymme för att utveckla och hjälpa företagare i Spanien och Sverige att marknadsföra sig för de Spanienintresserade svenskarna i Sverige och på flygen. Anders finns på Bostadsmässan i Sthlm den 4-5 februari om du vill träffa honom.

Ola Josefsson är sedan 1994 tidningens reporter jagar nyheter och reportage som blir till intressant läsning för er alla, både i Svenska Magasinet och Spañien Magasinet. Dessutom webbredaktör för vår uppskattade webbplats svenskamagasinet.nu. Läsarantalet har ökat med 1.200 unika besökare om man jämför med förra december.

Framtidshoppet för 2012 är stort! Vi märker dagligen ett ökat intresse, och en ökad aktivitet bland skandinaver på kusten. En stor del av hoppet ligger på att våra annonsörer kontaktar Madeleine Öberg. Hon kan ha många titlar, men en sak är säker hon är min högra hand både när jag är på resande fot och på kontoret. Hon håller koll på våra säljare och hjälper kunder att hitta rätt form för sina marknadsföringsbehov, allt från helsidor till webb och radannonser.

Den 15 i varje månad hittar du alltid nya Svenska Magasinet!

Christer Melkerson
Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255