Av Ola Josefsson
Museer, restauranger, slott, borgar, fotboll, konstutställningar och tapasbarer. Madrid har något för alla.
Trots att Madrid ligger mitt i landet finns det en uppsjö av restauranger som har landets bästa fisk och skaldjur på menyn. Från Spaniens kuster går det tidigt varje morgon fullastade bilar med dagsfärsk fisk och skaldjur.
Därför har Madrid landets bästa tapasbarer med inriktning på havets frukter.
Spañien Magasinet vill tipsa om tre anrika tapasbarer du inte får missa i Madrid:
Sirena Verde på Gran Vía 62 mitt i det pulserande Madrid. Det är fräscht med stort utbud av havets läckerheter. Ett fat med tolv ostron kostar tio euro. Fina viner, pröva Albariño från Galicien.
Los Caracoles, Calle Toledo 106, tapasbar med snigel på menyn. En gryta står ständigt på bardisken full med sniglar och starka kryddor.
José Luis är en gammal klassisk tapasbar som numera finns lite överallt i Madrid. Min favorit är den som ligger på Serrano 89. Betjäning är i toppklass liksom tapasen. På José Luis får du ingen misslyckad kväll.
Sirena Verde på Gran Vía 62 mitt i det pulserande Madrid
På Los Caracoles står en gryta ständigt på bardisken full med sniglar och starka kryddor
Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00
Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola
Telefon: (+34) 952 665 007
På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.
Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización
Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255