Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Att tänka lokalt blev en framgång

Annons - Svenska magasinet

Att tänka lokalt blev en framgång

Att tänka lokalt blev en framgång

-0001-11-30

Steffen Hansen kom till Costa del Sol med en ryggsäck och lite mynt i fickan. Idag har han 16 medarbetare och en rekordomsättning med sitt företag Solaga. Det hela började med en liten idé som idag har blivit en succé historia på Costa del Sol, fram till nu specialiserade på Málaga stad.


Version för utskrift Skicka till en vän

Kampen med att få in uthyrningsobjekt var i början svårt och under flera månader blev det inte mycket inkomst.

“Först var jag helt ensam, jag städade, checkade in klienter och vaknade mitt i natten om något akut hände”, berättar Steffen. Han hade viljan och kämpade på, för han trodde på sin idé även om det var precis när den ekonomiska krisen satte igång och Málaga fortfarande inte var så känt. Att använda internet gav möjligheter men det saknades det där personliga och kontakten med kunden. “Vi kände att vi behövde gå tillbaka från början och fokuserade på Málaga stad. Vi satsade på bostäder med hög standard, med terrasser och fin utsikt och detta var rätt tidpunkt”, säger Steffen

Málaga började bli mer och mer populärt och många fastighetsägare såg en möjlighet att hyra ut sina bostäder till köpstarka turister.
“Vår servicenivå är mycket hög och det är här vi skiljer oss från mängden. Det är därför vi har lyckats,” menar Steffen. Kunden kan först tycka att det är lite dyrt men de får så mycket mer för pengarna och vi har olika prisnivåer.

Solaga har 60 exklusiva bostäder i Málaga stad och drygt 10 - 15 nya i närheten av Marbella. Exklusivitet gör också att de som äger bostäderna, får de rätta kunderna vilket ger ett bättre resultat.

Verksamheten har idag endast en liten del i Marbella, Fuengirola och Nerja och det är just här som efterfrågan nu ökar. Det är dessa områden vill vi utöka under 2019. Vårt koncept är något som kan vara positivt för alla områden genom att vi har inredningsarkitekter som hjälper dig som ägare och ger din bostad ett lyft så att det blir lättare att hyra ut.

“Vi tror på framtiden för verksamheten på hela Costa del Sol för vi har ett koncept som leder till att göra uthyrning mer positivt för alla parter”, avslutar Steffen Hansen.

Potentialen för 2019 och förväntningarna är att fördubbla antalet fastigheter och göra 3.000 bokningar. Solaga är företaget som alltid är redo att ge det där lilla extra.

solaga.co.uk
 Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2020 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 120 000 per månad, över 2 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255