Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Google söker personal i Málaga

Google har i många år ansetts som en av världens mest attraktiva arbetsgivare, nu söker de personal som skall baseras i Málaga.

De söker ett tiotal mjukvaruingenjörer till VirusTotal som i september 2012 blev ett helägt Googleföretag. Ägarskapet gick i januari i år över till Cronicle som är ett dotterföretag till Alphaphet inc. som i sin tur är ett multinationellt konglomerat och moderbolag till Google.

Kontoret i Málaga är ingen jätteanläggning, det är i dagsläget bara 11 personer som arbetar där, men de planerar nu för en fördubbling. Arbetsplatsen är inte förlagd till något tråkigt industriområde utan är en diskret villa med pool och havsutsikt. Det handlar inte om något distansarbete utan allt arbete sker på plats i Málaga.

VirusTotals programvarutekniker utvecklar teknik för att främja utbyte av information och stärka säkerheten på Internet. De letar efter ingenjörer som tar med nya idéer från alla områden, inklusive informationshämtning, distribuerad databehandling, storskalig systemdesign, nätverk och datalagring, maskininlärning, reversering, malwareanalys och hotjakt. Som mjukvaruingenjör kommer du att arbeta med projekt som är kritiska för VirusTotals ekosystembehov och som är mångsidiga och entusiastiska.

06.02.2018

Kvalifikationer

Minimikrav:

  • BS-examen i datavetenskap, liknande tekniska fält eller motsvarande praktisk erfarenhet.
  • Erfarenhet av programvaruutveckling i ett eller flera programmeringsspråk för allmänt ändamål.
  • Erfarenhet av att arbeta med två eller fler av följande: webbapplikationsutveckling, Unix / Linux-miljöer, mobilapplikationsutveckling, distribuerade och parallella system, maskininlärning, informationshämtning, nätverk, utveckling av stora mjukvarusystem och / eller säkerhetsprogramutveckling.

Föredragna kvalifikationer:
  • Magisterexamen, doktorsexamen, vidareutbildning eller erfarenhet inom ingenjörsvetenskap, datavetenskap eller annat tekniskt relaterat område.
  • Erfarenhet av ett eller flera allmänna språkprogrammeringsspråk inklusive men inte begränsat till: C / C ++, Go, Python, JavaScript.
  • Möjlighet att tala och skriva på engelska flytande och idiomatiskt.

Mer information inklusive anmälningsblankett (allt på engelska): Google Careers

Tidigare nyheterSkicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet


Vittsjö

a