Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Många nyanställningar inför julhandeln i år

El Corte Inglés kommer att anställa 8 700 personer för julkampanjen, de kommer att besätta olika positioner relaterade till försäljning och kundservice på de olika varuhusen.

Företagets avsikt med detta är att förbättra kundupplevelsen och erbjuda den höga servicegrad som de är kända för även under julruschen.

De nyanställda kommer att integreras i de vanliga affärsverksamheterna inom mode, tillbehör, hem och dekoration, leksaker, fritid, sport, mat samt specialtjänster för säsongen som inslagning av paket, råd i leksaksaffärer mm.

14.11.2017

Nu är det inte bara El Corte Inglés som anställer inför julen, flera andra stora kedjor har redan börjat skriva anställningskontrakt. De företag som är med i sammanslutningen Asociación Nacional de Grandes Empresas de Distribución (Anged) har förklarat att de anställer 23.300 personer denna julen, vilket är en ökning med 6% jämfört med föra året. E-handelsjätten Amazon är ett av företagen som är med i "Anged" och de förstärker sina anläggningar i Spanien med 2.700 personer.

Transportföretaget Seur förstärker sin personalstyrka med 2.300 anställda, de räknar med en volymökning på mellan 20% och 25%. De största operativa förstärkningarna blir i Madrid, Katalonien och Andalusien.

Leksaksföretaget Toys R Us har redan anställt 1.820 personer, varav 348 i Madrid, 341 i Andalusien och 197 i Valencia, för att möta efterfrågan under de kommande veckorna.
El Corte Inglés

Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:
Tidigare nyheterSkicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet