Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

20.000 bostäder till försäljning vid kustens största bostadsmässa

150 företag med allt från byggföretag, mäklare, serviceföretag som banker, försäkringsbolag, renovering till dekoration finns med vid kustens största fastighetsmässa Simed (Salón Inmobiliario del Mediterráneo) som pågår i utställningshallarna Palacio de Ferias i Málaga från fredag till söndag.

Totalt är det 20.000 bostäder på kusten som står till försäljning via utställarna på mässan. Simed-utställningen pågår från fredag till söndag. Inträde tre euro för vuxna.

Det är inte bara objekt i provinsen Málaga som finns med i utbudet. Även andra provinser i Andalusien liksom bostadsobjekt på kusten i Marocko finns med.

Ifjol hade utställningen 6.000 besökare då 3.500 affärskontakter slöts. Till årets mässa som är den trettonde sedan starten har utställningsytan fördubblats. Arrangörerna räknar med att antalet besökare ökar med 30 procent.

Besökare har möjlighet att göra virtuella besök via 3D i objekt som visas. Här ges information av europeiska investerare och presentationer av de senaste studierna vad som händer på bomarknaden.

09.11.2017

Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:

Tidigare nyheterSkicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet